2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاوه بر آمپول آزاد سازي قبلش بايد آمپولي ميدادن مثل ستروتايد كه آزاد سازي رو كنترل كنه و نزاره تخمك ...

هیچکدوم ایناروانجام ندادونگفت بهم اصلا توپروسه من fshنخواست ازم

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ولی بنظر من اگه مشکلی نداری درد نداری و ... طبیعی اقدام کن اگه دیشب ...

اخه داروی بیهوشی بدنمو اسیدی میکنه من تعیین جنسیت بودم

بعدچندروزبایدنزدیکی نکنم شکمم دردمیکنه

خدایابه امیدخودت🌺
خداروهزارمرتبه شکر💖💖 ان شاء الله که دیگه هیچ وقت از هم دور نباشیدو همیشه سلامت و شاد باشید مادر و ...

ممنونم عزیزم زنده باشی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من خودم ازحالتام میدونستم ازادشده همیشه هم روز ۱۲میرفتم سونو تخمکم ازادشده بود نمیدونم دیگه داستان چ ...

آخه منم قبل از پانکچرم درد و ترشح داشتم فکر میکردم تخمکام آزاد شده ولی به دکترم گفتم گفت تو ای وی اف تمام مراحل با دارو تحت کنترل هست وقتی ام پانکچر شدم دیدم راست گفت، به نظرم همون دیر پانکچرت کردن که اینجوری شده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انقدرگریه کردم چشمم بازنمیشه😔😔😔😔 حالا پنج تومنم که امروز ازم گرفتن هیچ

واقعا حق داری من بهم زور داشت دیگه ببین تو چی کشیدی

حالا که پیش اومده انشاالله خیر باشه برات

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه نداده بود توروخداببخشید اصلا بهش فکرنکنید بالاخره همه عملا مثبت ومنفی داره  من نمیخواستم ب ...

سارا جون واقعا ناراحت شدم😔😔😔😔😔به نظر منم خیلی دکتره خونسرد و بیخیالیه ....واقعا متاسفم .....اخه انقد بیخیال ....این همه دارو و استرس و هزینه ......بیمارستان ابان بودی؟؟؟

واقعا حق داری من بهم زور داشت دیگه ببین تو چی کشیدی حالا که پیش اومده انشاالله خیر باشه برات

توکل به خدا

توروخدا فراموش کن به فندوقت فکرکن 

اصلا مهم نیست خدای منم بزرگه ولی من خوشحالم که دوستایی مثل شمادارم که به یادم بودین

به خداپناه جان سوال نمیکردنمیگفتم نمیدونستم بچه ها انلاینن وناراحت میشن

توروخدا حلال کنید 

ممنون به خاطرمهربونی هاتون

خدایابه امیدخودت🌺
دورازجون ولی این دکترانمیدونن که برای هزارتومن هزارتومن این پولا ماازچه چیزایی زدیم وپس اندازکردیم ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم، و کاملا درکت می کنم، از خدا میخام به زودی زود یه پسر سالم و ناز نصیبت کنه و درد و غصه امروز رو فراموش کنی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهش میکنم عزیزم. انشالله که بزودی به روال عادی برمیگرده دوستم حتما خودت میدونی فقط جهت یاددآوری ب ...

نه عزیزم اتفاقاً نمیدونستم، ممنونم که بهم گفتی، زنده باشی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏