2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دوشنبه ساعت هشت ونیم عملمم دیرشروع کردن ازشش صبح اونجابودم هشت ونیم گذشته بود هنوزشروع نکردن پذیرش ...

عزیزم باید میرفتی حسابی براشون قاطی میکردی.برو اتاق مدیریت باهاش حرف بزن بگو شکایت میکنم ازتون.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ای بابا، جدی میگی؟ مگه دیر پانکچرت کردن؟ ببین دقیقا 36 ساعت بعداز آمپول آزاد سازی باید پانکچر شد، ی ...

من خودم ازحالتام میدونستم ازادشده همیشه هم روز ۱۲میرفتم سونو تخمکم ازادشده بود نمیدونم دیگه داستان چی بود ازسه تاتخمک یکیشم نبود ازادشده بود

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ببخشید ولی خاک برسرشون، اینهمه هزینه کن دارو مصرف کن عوارضشو اینا همه بعد با یه سهل انگاری اینج ...

انقدرگریه کردم چشمم بازنمیشه😔😔😔😔

حالا پنج تومنم که امروز ازم گرفتن هیچ

خدایابه امیدخودت🌺
ممنونم عزیزم که دلم رو گرم کردی انشالله که یه روز منم بیام همین حرف رو بزنم حالا من احساس میکنم چو ...

خواهش میکنم عزیزم ایشالا ک شمام نتیجه میگیری 

حالا اگه نصرم بری ک عالیه من خودم گزینه دومم نصر حتما حتما حتما _

اما میگم ی جور دلم پیش اینه وقتی تو اطرافیانم همه با ایشون مثبت شدن ی حس درونی بهم میگ همینجا بمونم 

عزیزم باید میرفتی حسابی براشون قاطی میکردی.برو اتاق مدیریت باهاش حرف بزن بگو شکایت میکنم ازتون.

گردن نمیگیرن که 

من مطبش میرفتم براپانکچررفتم بیمارستان

بهش گفتم توتمام سونوها گفتی سه تاتخمک داری پس چی شد 

میگه نمیدونم😑

خدایابه امیدخودت🌺
تازه رسیدم خونه خودم ازعلائمم میدونستم تخمکم ازادشده اما به حرفم گوش نکردن وهمش گفتن تحت کنترله الک ...

عزيزم دکترت چي گفت چيکار بايد بکردي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
انقدرگریه کردم چشمم بازنمیشه😔😔😔😔 حالا پنج تومنم که امروز ازم گرفتن هیچ

من خیلی عصبانی ام الان نباید ب سادگی قبول کنی 

این همه عوارض دارو _وقت_هزینه  میگه الکیه ک نتونن سر موقع کارشونو کنن 

جدی برخورد میکردی باهاشون 

وای خیلی عصبی شدم من _

من خودم ازحالتام میدونستم ازادشده همیشه هم روز ۱۲میرفتم سونو تخمکم ازادشده بود نمیدونم دیگه داستان چ ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم به خدا کجا انجام دادی منم از عملم خیلی گذشت خودمم میدونستم ازاد شدن الکی گفتن پوچه حالا نمیدونم راست میگفت یا نه ولی این دکترا گند کاریاشونو یه جوری میپوشونن ناراحت نباش کاریه که شده انشاالله به همین زودی هاصاحب ی گل پسر میشی گلم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
جدی داری میگی 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 یعنی چی برخورد جدی میکردی باهاشون 

انقدرگریه کردم حالم بدشد اونجا دکترمم رفت پانکچر بعدی چهارتاپانکچرداشت منم اشکام میرفت همینطور الانم اومدم خونه دوش گرفتم گشنه وتشنه افتادم یه گوشه اصلا توشوکم

خدایابه امیدخودت🌺
انقدرگریه کردم چشمم بازنمیشه😔😔😔😔 حالا پنج تومنم که امروز ازم گرفتن هیچ

چرا ازشون پولو نگرفتي؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...