2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دقیقا استرس مشکل همه این دردسرهامون هست منم پنج سال استرس شدید داشتم بعد اونم خواستم به آرامش برسم ک ...

ام یه چیزی که اعتقاد قلبی دارم اینه که خدا چاره سازه. و یه دستی هست بالای همه دست ها که قطع به یقین دست بنده اش رو میگیره و ناامیدش نمیکنه. امیدوارم از این به بعد جز شادی و آرامش، روی غصه و بیماری رو نبینی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تنظیماتش نوشته بار اول روی شماره ۲ بزارید این برای چیه؟

اینو من یادم نمیاد شاید برای اینه که هواش خالی بشه

نگران نباش اضافه تر مواد داخلش هست اتفاقا من وقتی تزریقم بعداز چند روز تموم شد دیدم اضافه اومده فکر کردم اشتباهی کم تزریق کردم بقیشم خالی کردم وقتی به دکترم گفتم اینقدر خندید گفت گفتی حیفه حروم میشه بذار بزنمش😅😅😅 گفت حالا که زدیش اشکال نداره ولی اینا توشون مواد اضافه داره همیشه

حالا میخوای توام بذار روی 2 که اگه هوایی داره خالی بشه بعد تزریق کن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ام یه چیزی که اعتقاد قلبی دارم اینه که خدا چاره سازه. و یه دستی هست بالای همه دست ها که قطع به یقین ...

حتما همینطوره عزیزم ان شاءالله که شما هم بزودی زود بیایید و خبرای خوش بهمون بدید

خدایا شکرت
عزيزم دقیقاً با انگشت ماساژ میدم، برای رفلاکس هم دکترش بهش امپرازول داده، اتفاقاً به ب لاک هم گفت به ...

خواهش میکنم عزیزم. انشالله که بزودی به روال عادی برمیگرده

دوستم حتما خودت میدونی فقط جهت یاددآوری بگم شیر AR رو حتما باید هفت دقیقه قبل از مصرف درست کنی تا خوب غلیظ بشه وگرنه هیچ اثری نداره 

به به مبااااارکه عروس کوچولو 😍😍 ناراحت نباش رفلاکسشم خوب میشه مرخص میشه به امید خدا 💙 وزن گل پس ...

قربونت برم ممنون عزیزم

وزنش ۲۹۷۵ بود اما اب شد بچم این دو روز

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دوست خوبم بنظر من فقط یه دونه قابلمه بگیر. من یه عالمه کاسه و لیوان و بشقاب و قاشق و... مدلهای مختلف ...

ممنونم عزیزم از راهنمایتون ، دقیقا چون منم از خیلی ها شنیدم که خیلی از وسایلی که خریدن بلااستفاده مونده میخوام تو این اوضاع اون چیزی که واقعاً برام کاربرد داره رو بگیرم برای همین تجریه شما دوستان خیلی کمکم میکنه