ان شاالله به دردت بخوره من که تمام این موارد رو با گوشت و پوستم درک کردم، کار خوبی میکنی خودت میخری، منم خودم خریدم از پس اندازم مادرم اینا فقط کالسکه و تخت کنار مادر گرفتن دیگه همه چی از تخت گرفته تا کمد و ریزه کاری همه با خودمون بود، درسته ته دلم میخواست مادرم بگیره ولی اصلش اینه خودمون باید بگیریم
شیشه پلاستیکی بگیر، پیرکس الکی گرونه و زود میشکنه
شیر دوش هم اگر میخوای بری سر کار و 9 ماه مرخصی زایمان داری برقی بخر نهایت بعدا بفروش، تو مملکت ما هر چی بخری بعدا میتونی دست دوم همون قیمت یا بیشتر بفروشی 😔😔😔😔
منم اگر همون پارسال خریده بودم نهایت میشد 700، امسال 2200 گرفتم ولی بخوای حساب کنی ارزش داره هم مادی هم غذایی، چون شیر خشک هم همچین ارزون نیست و گرون میشه مدام، الان من هر قوطی 31 میگیرم که ماهانه کلی در میاد، پس تو اون زمان ها که خونه هستی بعدا که ان شاء الله به دنیا اومد هر وقت تونستی بدوش و بذار ته فریزر تا 6 ماه میمونه برات
ولی اینکه بگم برقی بیمارستانی بخری یا پرتابل بستگی به خودت داره که چه جور استفاده ایی مد نظرت هست، اگر فقط قراره بعدا سر کار بدوشی پرتابل بگیر برند هم یا مدلا یاذاسپکترا
اگر قراره شیرت رو زیاد کنی و سر کار نبری و زیاد استفاده کنی برای ذخیره فریزر، گرید بیمارستانی بخر، یا مدلا یا اسپکترا در نهایت اونت
میتونی هم بعد از تولد از انجمن کرایه کنی ببینی اگر به دردت میخوره، بخری ولی شاید گرونتر بشن تا اون موقع
پیج ها هم واجبه برای همه مامان ها عضو بشن و بخونن