2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
عزیزم دکترت کی هست؟ همون جا پانکچر شدی؟اذیت نشدی؟

دکتر طرازی.اره ابن سینا.بعد از بهوش اومدن دلدرد داشتم ۲ساعتی که با شیاف بهتر شد گلاب به روت بیرون روی شدید هم داشتم.اما در کل قابل تحمل رود عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بار اوله؟ایشالله همین بار نی نی میاد تو دلت.به بیمارستان دیگه و نشدن و اینا فکر نکن.عمین بار میگیره ...

من دکترم عارفی هست بار اوله که میخوام میکرو کنم،الان تو سیکل پانکچرم،برای من میخواد هیستروسکوپی هم انجام بده،من خیلی میترسم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طرازی.اره ابن سینا.بعد از بهوش اومدن دلدرد داشتم ۲ساعتی که با شیاف بهتر شد گلاب به روت بیرون رو ...

من عکس زنگی هم بدون بیهوشی انجام دادم،دیگه دردش فکر نکنم از اون بیشتر باشه

انشالله ک ب زودی دلت شاد بشه😍😍 خداروشکر این ماه داخل این تاپیک خیلی ها باردار شدن. ب نوبت مامان می ...

قربونت برم

الهی آمین؛ شادی همه واقعا امیدوار کننده است

ممنونم.

بچه ها من روز دوازدهم انتقالم بتام 162 شده، به نظرتون کم نیست خیلی؟

مبارک باشه شادن جان 

بعد از دو روز دنبال پیام شما بودم 

خیلی خوشحال شدم 

تکرار کردی عزیزم ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام گلی جان.شبت بخیر عزیزم.انروز منم پانکچر داشتم۱۰تافولی داشتم فقط۵تاش تخمک داشت.فکر میکنی چی میشه ...

باران جان به سلامتی عزیزم . امروز دوست منم پانکجر شد ۴ تا فولی داشت ۳ تاش پوچ بود . بهش گفتن پنج شنبه زنگ بزن ببینیم جنین شده یا نه

عزیزم میشه بگید برای خرید شیشه شیر و کلا شیشه های مختلف دارو و...  چه نوعی بگیرم؟؟؟  ظرف غ ...

عزیزم ظرف غذا که حتما فاقد bpa باید باشه 

قاشق سیلیکونی بگیر 

قابلمه من ایرانی خریدم الان مارکش یادم نیست فکر کنم هوم کیت بود، ولی خیلی مرغوبه قیمش هم اون موقع بد نبود از دیجی کالا گرفتم

شیشه هم گلم سعی کن اول شیر دوش بخری که شیر خودت رو بدی، اگر سر کار قرار هست بری هم همون اول سعی کن شیرت رو با دوشیدن مکرر زیاد کنی و فریز کنی شیرت رو و بعدا به بچه بدی 

به خدا حیفه بچه شیر خشک بخوره 

از الان پیج های آموزشی مثل دکتر ظریفی و انجمن شیردهی، نيلو معظمی عضو شو،و خوب آموزش ببین 

منم خیلی تو بارداری دنبال آموزش بودم ولی بلد نبودم از کجا باید یاد بگیرم، و متاسفانه برای شیر دهی ضرر کردم

اصل اساسی شیردهی انحصاری با شیر مادر تا 6 ماهگی هست و بعد غذای کمکی و شیر مادر به صورت غالب تا یکسال، بعد غذای غالب و شیر مادر تا دوسال

متاسفانه ما ها از جمله خودم اغلب نمیدونیم بچه داری آموزش علمی نیازداره و فکر می‌کنیم چون مادرمون ما رو بزرگ کرده پس همون جوری ما هم باید ادامه بدیم در صورتی که ما باید خیییییلی بهتر باشیم و درست تر عمل کنیم 

پس اگر شیشه شیر خریدی مبنا رو بذار حداقل یک ماه بعد از تولد شیر خودت رو بهش بدی و مشابه سینه مادر بگیر، من الان اونت استفاده میکنم و راضی بودم

عزیزم میشه بگید برای خرید شیشه شیر و کلا شیشه های مختلف دارو و...  چه نوعی بگیرم؟؟؟  ظرف غ ...

تیارا جان نحوه خوابوندن بچه و شیردهی جوری که مادر خسته نشه و سر کار هم بتونه بره آموزش داره حتما حتما پیج هایی که گفتم فالو کن و دقیق گوش بده و مت برداری کن، تا بعدا حسابی از بچه داری لذت ببری

من اغلب قبل از زایمان از لذت های بچه داری می‌شنیدم و سختی ها به طور عجیبی سانسور میشد، انگار مادر حق نداره خسته و ناراحت بشه از بچه داری، یا تحمل اون سختی ها انگار وظیفه مادر هست

ولی وقتی آموزش باشه سختی بچه داری در حد قابل قبولی کمتر میشه و کلا خیلی عالیه

سلام دوستان 

شبتون بخیر

میخواستم ازتون یه مشورت بگیرم 

من دوبار با دکتر معینی iui کردم که یکبار منفی شد و یکبار خارج رحمی

یکبار هم میکرو کردم که منفی شد

الان سه تا جنین دارم

به نظرتون هنوز با خودش ادامه بدم یا دکترم رو عوض کنم.

؟؟

اگر عوض کنم چه دکتری پیشنهاد میدید؟

و خدایی که به شدت کافیست.
من دکترم عارفی هست بار اوله که میخوام میکرو کنم،الان تو سیکل پانکچرم،برای من میخواد هیستروسکوپی هم ا ...

مروارید جان میشه شرایطت رو بگی

منم پیش دکتر عارفی میرم. البته من مطب میرم

تعداد اسپرم که در پروسه میکرو مهم نیست ۴۰میلیون هم زیاد هست  Dfi ممکنه تاالان پایین بالا شده ب ...

خوب برای همین با اهدایی انجام دادیم دیگه 

بازم بلاست نشدن جنینها، اهدایی که کاملا سالمه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️