2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
هنوز دکتر رو‌ندیدم این رو تلفنی گفتند بهمون دوهفته دیگه وقت دارم با دکترم که بررسی کنه

من تاحالا کسی رو ندیدم تو این راه موفق نشه دیر یا زود داره اما همه مادر شدن 

شما هم به زودی مادر میشین 😍😍موفق باشید 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خانوما ی سوال دارم بعد مثبت شدن آزمایش باید ادامه بارداری رو پیش دکتر نازایی ادامه داد؟ یا میشه پیش ...

به خودت بستگی داره....

من اگر به امید خدا مثبت بشم تا شنیدن صدای قلب بچه میرم پیش دکتر ناباروری که زیر نظرش باردار شدم تا شرایطم تثبیت بشه.

اگر بارداریم چندقلویی باشه یا شرایط خوب نباشه میرم پیش پریناتولوژیست 

اگر شرایطم عادی باشه پیش یک دکتر زنان خوب ادامه میدم

آخه آدم تو بارداری آرامش میخواد معمولا دکترهای ناباروری خیلی شلوغن و بیشتر از اینکه خانم باردار ویزیت کرده باشن با ناباروری سر و کله زدن. 

خیلیا هم با دکتر ناباروریشون ادامه دادن و میگن راضی هستن. در هر صورت اگر دکترتون رو عوض کردین حتما گزارش کاملی از بارداریتون با میکرو رو بهش بدین

حالا این نظر منه دوست دارم بچه ها اگر نظر یا تجربه ای دارن بگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه بیمارستان پیامبران میکروداره؟پانکچروانتقال انجام میده؟

من مطب دکتر شاکری میرم برای ویزیت. شنبه تعطیل رسمی بود یکشنبه ها هم مطب نیست گفت بیا بیمارستان سونو بشی. تو پیامبران مراحل رو انجام میده

انشالله سیکلتون رو به خوبی تموم میکنید.  آمپولش ک گفتی یادت نیست احتمالا سینال اف یا هاش ام جی ...

ببخشید نبودم که جواب بوم. اسم آمپولش نه برم خونه ببینم میگم. دکتر شوهرم امیرجنتی دکتر خودم عارفی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
مگه بیمارستان پیامبران میکروداره؟پانکچروانتقال انجام میده؟

آره‌ساراجون

من‌پیامبران‌میرم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزدلم  چهارشنبه شب میخوام یک نماز مخصوص بخونم و بچه ها رو دعا کنم شما رو حتما یاد میکنم

التماس  دعا  ایشالا که خودت حاجت روا بشی عزیزمی 😔😘 ممنون گلم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
آخه بیایم باید خونه پدر مادرم بمونیم ، توی این کرونا اگر تو هواپیما کرونا بگیریم و ببریم تو خونشون چ ...

ن بابا اينجوريم نيست ک انقد زود کرونا بگيريد با ماسک دستکش الکل بريد من با هواپيما اومدم شهرمو درسته ي ساعت بيشتر تو هواپيما نبودم ولي خوب بخاي بگيري ب ساعت دقيقه نيست الانم الهي شکر چيزيم نيست توام نگران اين چيزا نباش

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ببخشید نبودم که جواب بوم. اسم آمپولش نه برم خونه ببینم میگم. دکتر شوهرم امیرجنتی دکتر خودم عارفی

🙏🙏🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم چه قدر عاااااااااالی 💃💃💃💃💃 خدا رو شکر 😍 😍 😍  این دفعه داروهات چیا بودن یادمه با ...

ممنون عزیزم.من با سینال نتیجه نگرفتم.با پیورگان ۴ تا تخمک داشتم.ایندفعه قبلا گونال ها رو تهیه کرده بودم.چندتاشم تبریز رو زیرو رو کردم و پیدا کردم و نتیجه خیلی خوب شد.دعا میکنم اسپرمها هم خوب باشن زینب جان.

چقدر دیر انتقال میدن!!!!!!من فکر میکردم یه دوره فقط صبر میکنن.مگه تو انتقال هم سیکل لانگ داریم؟

خدایا شکرت  
هربار قبل از شروع سیکل آزمایش میگیرن FSH عالیه همه چیز ظاهرا خوبه، جنینها ۳ روزه میشن ولی ۵ روزه نم ...

سلام مامانو سوفی عزبز

دعا میکنم بالاخره بعد از فراز و نشیب هایی که طی کردید و پیش رو دارید به موفقیت برسید و حتما هم میرسید

تا زمان دارید اصلا از تلاش نا امید نشید چون تا فرصت هست هنوز خیلی جای امید هست. ظاهرا ایران توی این قضیه خیلی خوب عمل میکنه پس بد نیس اینجا امتحان کنید ضمن اینکه جنین سه روزه هم برای بعضیها بعد از انتقال خوب رشد کرده و جواب داده. شاید بد نباشه شما سه روزه منتقل کنید.

اما یه چیز جالب میخوام براتون بگم که دوستان همگی میتونن خودشون اینو از روی نتایج چک کنن. ولی بنظرم قضاوتتون درباره خودتون و کیفیت تخمکها خیلی با عجله بوده و در بهترین حالت هم نتیجه فکر نمیکنم خیلی متفاوت از همین میشد. چون نتیجه محاسبه عددی تعداد جنین شما سوای از سه و پنج روزه بودن با همه تقریبا یکی بوده. براتون میگم:

خیلی وقته که پیگیر ماجراهای نتایج ای وی اف و میکرو عزیزان منتظر هستم و اخبارشونو کنترل میکنم.

یه چیز جالبی که دیدم و احتمالا با گزینش طبیعت عادی و در حال انجام بدن هم انطباق داره اینه که

تا بحال هرچی که تا مرحله انتقال دیدم بطور تقریبی اینطور بوده که از هر تعداد تخمک بدست اومده از فولیکولها، نصف منهای یک یا دو (۱،۲-) بعنوان جنین از گزینش حیات عبور میکنن

بعد از اون هم از جنینهای حاضر حدودی نصف منهای یک یا دو  از اونها باز قابلیت انتقال پیدا میکنن و دارای گرید بهتر و بالاتر هستن.

شما ۲۰ تخمک داشته باشید، طبق فرمولی که دیدم اجرا شده،  حدودی ۸ تا از اونها جنین میشن و از جنین ها ۳ تاشون قابل انتقال میشن.

پس خیلی هم بابت کیفیت تخمک نگران نباشید بلکه نتیجه این میشه که باید تعداد پانکچر رو بیشتر کنید.

و ضمن اینکه ظاهر پرتکل های درمانی باروری در ایران بهتر از خیلی جاهای دیگه و امریکا جواب میده. 

برای اومدن به ایرانتون هم نیاز نیس خونه بابا برین، من پیشنهاد میدم مثل دوستانم، یک جای خوب شمال که از جهت فراوانی و تازگی تغذیه دسترسیهاش عالیه و هوای تمیز و فضای عالی و زیبا داره، واسه چند ماه رنت کنید و با آرامش به ادامه پروسه درمانتیتون مشغول بشید

یکی از بزرگترین مراکز درمان ناباروری اونجا برای کنترل هست . توضیحات بیشتر رو که درباره کلیات میدونم و دوستانم استفاده کردن، اگه خواستید خصوصی خدمتتون میگم.