2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
نه عزیزم خیالم راحت نیست دقییییقا مثل خودتم اینقدر تو نت سرچ کردم درباره ی بتا خسته شدم دیگه😥😥😥 ...

دقیقا منم همش تو نت میزنم ببینم کیا مثل من بودن 

منم بدبینم همش افکار منفی تو سرم میچرخه خدا بهمون رحم کنه من که طاقت خبر بد ندارم دلمو خیلی خوش کردم از ذوقم به همه گفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اولت هست مثبت شدی؟

بله عزیزم بعداز چهارتا انتقال منفی😊😊😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دقیقا منم همش تو نت میزنم ببینم کیا مثل من بودن  منم بدبینم همش افکار منفی تو سرم میچرخه خدا ب ...

توکل به خدا، هرچی بخواد بشه میشه انشاالله خیر باشه برامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جونم ایشالا بسلامتی فارغ بشی عزیزم ⁦👨‍👩‍👦⁩ مشکلتون رو فراموش کردم که چی بود،😂

قربونت

من لوله هام بستست😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيز دلم هايپر شدن تو شاخشه ها 😑😑😑فولي هات زياده منم سنوم عين سنو تو بود صبي برام گفتي الان فکر ا ...

هایپر چیه عزیزم؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
گلم شما که شیراز پانکچر کردی دارو خارجی مثل گونال اف استفاده کردی درسته؟ از کدوم داروخانه این دارو ر ...

تعیین جنسیت بودی درسته؟؟  اجازه میدی اول راهنماییت کنم ؟؟ تعداد تخمکات خوب بوده.اول ببین مشکل از اسپرم بوده یا تخمک ..اگه تخمک بوده خودت از دوماه قبل شروع سیکل محددت ..مکمل و ویتامینا رو بخور حتما حتما ..اگرم اسپرم بوده که درخ است میکرواینحکشن بدین ..چون تعداد تخمکا خوب بوده میگم ...

بعد کدوم مرکز بودین؟؟ اگر خصوصی بودین مثل رستمی ..طبیعیه کم شدنش .هنه همینحورن .من یبار دولتی پانکچر شدم ۱۶ تخمک ۱۵ جنین . ییار خصکصی رستمی ۲۰ تخمک ۱۱ حنین ..و اینکه هر ماه وضعیت بدن متفاوته ...

خب حالا داروخونه ..داروخونه بیمارستان زینبیه . داروخانه آرش ..یه داروخونه دیگم حدود همون داروخونه آرش بود داشت .اسمشو یادم نمیاد .داروخانه مادر چهار راه تحویلی . من از اینا گرفتم ..خیلی گشتم فقط اینا داشتن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩