2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
یه دنیا ممنون مهربونم😙😙😙 انشاالله مامان شدن خودت رو همینجا واست جشن بگیریم، مطمئن باش حتما حتما ...

وای عزیزم مبارکت باشه ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی خیلیییی خوشحال شدم منم ماه دیگه انتقال دارم دعا کن مثبت شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کرجم رویش  ازمایش های قبل بارداری وزخیره ی تخمدانو واسپرمو گرافی و خیلی زیاد بود برایه من وش ...

رویش خیلی نامرده

همه روازادحساب کرد اصلا بابیمه حساب نکرد😓

خدایابه امیدخودت🌺
من ساعت ۶ سایزشون از ۱۶و۱۷

عزیزم اگه فولی ها سایزشون مناسب نباشه چه بزرگ چه کوچیک یعنی تخمک ندارن؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
انشاله به سلامتی پیش همون دکتر انجام میدی؟

انشاالله برایه شما هم بهترین ها‌رقم بخوره .نه والله دیگه بهش اعتماد نداشتم برایه همین دکترمو عوض کردم برای انتقال

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ممنون پیش کی میری؟پیش پاکروش نرو

محمد پوره بابا گیر کردم شوشو میگه مقصر دکترت بوده مرکز مشکل نداره این همه میرن نتیجه میگیرن این بارم انجام بده نشد میریم تهران والله دلم راضی نمیشه یه عالمه دیگه هزینه وعمل اخرم مثل این سری بشه حالا موندم چه جوری راضیش کنم 

عزیزم اگه فولی ها سایزشون مناسب نباشه چه بزرگ چه کوچیک یعنی تخمک ندارن؟؟؟ 

سایز فولیکول معیاری برایه پوچ بودن نیست من دو تا از فولی هام ریز بودن ولی پوچ نبودن ولی به حرف دکترم ۷ تاش سایزش خوب بود ولی پوچ