2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045611 بازدید | 684476 پست
بله عزیزم نه راضی نبودم از کاره دکترم ولی زنگ زدم ابن سینا گفتن با دارو حدود ۱۵ تا ۱۷ تومنه هزینش با ...

توام انشالله موفق باسی عزیزم خبر بارداریتونو بشنویم  به زودی 😍بله منم زنگ زدم گفتن با دارو و سونو آزمایشات میشه ۱۶ ۱۷ تومن 

فک کنم ابن سینا از همشون معتبر تره

توام انشالله موفق باسی عزیزم خبر بارداریتونو بشنویم  به زودی 😍بله منم زنگ زدم گفتن با دارو و س ...

من که شوشو میگه این بار دکترتو عوض کن همین جا انجام بده اگه این بار نگرفت میریم تهران

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت میزنی؟ من تو عمرم امپول نزدم  نمیدونم چه کنم 😔

نه انوکسا رو همسرم میزنه ولی بوسرلین که تو بازو بود رو خودمم زدم ولی چون باردارم میترسم انوکسا رو خودم بزنم ولی خیلی از دوستان اینجا خودشون میزنن،،  ذیگه چاره ای نیست عزیزم باید یا همسرت بزنه یا خودت کلیپ ببین بزن البته زدنش آسونه همسرم هم اولین بارش بود که برام من تزریق انجام میداد

یه دنیا ممنون مهربونم😙😙😙 انشاالله مامان شدن خودت رو همینجا واست جشن بگیریم، مطمئن باش حتما حتما ...

مامان شدنت مبارک باشه الهی دوران شیرینی درانتظارت باشه و بارداری خوبی داشته باشی

ای خدا یعنی یه روزی هم نوبت من میشه👶🍓

خیلی برای خودت و شوهرت خوشال شدم

شادن جان شما  و شوهرت مشکلتون ناشناخته بود؟ یعنی تحت درمان نبودید؟

قبلا گفتی وقتی تا بلاست رشد میکردن ضعیف میشدن، بار آخر جنینا ضعیف نبودن؟ مورولا روز چندم میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یه دنیا ممنون مهربونم😙😙😙 انشاالله مامان شدن خودت رو همینجا واست جشن بگیریم، مطمئن باش حتما حتما ...

مررسي عزيزم

ايشالله بارداري عالي داشته باشي

من ميخواستم اين ماه برم اننقال ولي واقعا انگيزه اش رو نداشتم

امشب تصميمم رو گرفتم كه ديگه شهريور برم اخرين بسته جنينم رو انتقال بدم

اميد دادي بهم💜

مثبت شدن من همزمان شد با کرونا و بسته شدن چند ماهه مرکز برای همین بعد انتقال مرکز نرفتم تا ببینم نظر ...

دوست خوبم هیچ اصراری برای قطع کردن داروهات مخصوصا آسپیرین و آنوکسا نکن چون پروژسترون باعث غلظت خون میشه و مانع خونرسانی خوب از جفت به جنین میشه اما آسپیرین و آنوکسا مانع این غلظت میشن. شما هر چی مدت زمان بیشتری از این دو تا استفاده کنی خیالت از بابت خونرسانی مطلوب به نی نیت راحت تره 

اول از همه برای همه دوستان منتظرم دعا میکنم خیلی زود مادر بشن باردار های عزیز به سلامتی فارغ بشن. بچ ...

دختر منم رفلاکس داشت تا یک سال شیر خشک مخصوص می‌خورد که خیییلی براش عالی بود. یه مدت کوتاه هم پزشک اطفال امپرازول داد که خیلی دردسر داشت و هیچ اثری هم نداشت تا اینکه پزشک فوق تخصص گوارش اطفال معاینه اش کرد و گفت هیچ احتیاجی به دارو نداره فقط همین شیر مخصوص رو بخوره و منتظر گذشت زمان باشید. تقریبا از هفت یا هشت ماهگی بود که روند بهبودیش شروع شد و خدا رو شکر حدود ده ماهگی کامل خوب شد اما شیر مخصوصش تا آخر یک سالگی ادامه داشت.

بچه ها من روز دوازدهم انتقالم بتام 162 شده، به نظرتون کم نیست خیلی؟

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه..ان شاء الله به سلامتی و دل خوش بغل بگیریشون 😍😍 اومدم تاپیک دنبال پیام شما میگشتم دلم برات روشن بود ...مبارک باشه 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اول از همه برای همه دوستان منتظرم دعا میکنم خیلی زود مادر بشن باردار های عزیز به سلامتی فارغ بشن. بچ ...

عزیزم پسرمنم هم رفلاکس داره هم حساسیت به پروتئین گاوی.باید تحمل کنی تا پنج شش ماهگی.من تاالان بچه بغل نشسته بودم تا بخابه.شبها رفلاکسش بیشتر اذیتش میکنه.اصلا شبها نمیخابه.همه مثل همیم .تحمل کن تا بگذره

راستی دارو چی میدی؟ 

من امپرازول و گریپ میکسچر و کولیک ایز و پدی لاکت میدادم.دو روز ندادم دیدم اوضاش مثل روزایی که دارو میدم.انگاراصلا اثر نداره.تصمیم دارم دیگه ندم.

واسه من امروز واکسن هم داره.خدا رحم کنه 😁 خابم میاد 😣😴

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
توبیا گروه اونجابیشتر باهم حرف بزنیم منم مثل شما کیست اندومتریوز دارم میخام برم ای وی اف

گروهِ کجا؟؟

عزیزم من برات درخواست دوستی فرستادم،  اگه واتس اپِ اوکی کن که بتونم شماره ام را برات بزارم