2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
https://chat.whatsapp.com/HDk0kjCvpSE5YE1CUI1sWU

ایناهاش

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
سلام دوستان.من روز ۷انتقالم هست و پاهام خیلی درد می‌کنه مثله سری های قبلی هستم حالتهای پریودی دارم.ب ...

برات گداشتم لینک رو.بیا عضو شو

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم نازنین جان النگوهام درنمیاد چیکارکنم؟😥

دیگه درنیار احتمالا با یه چیزی نثل دستکش جراحی  دور النگوتو ببندن چون بیهوش میشی ...منم برای کورتاز یه النگو دستم بود با دستکش جراحی وچسب زدن 

ماهک جون پانکچرکردن فریزمیکنن یاتعیین جنسیت میکنن فریزمیکنن؟ میگم اگه تعیین جنسیت نکنن ازکجامعلوم ج ...

عزیزم برای من اول فریز کردن بعد قبل انتقال تعیین جنسیت کردن ولی ۷ماه عذاب کشیدم تا ببینم جنینا سالمن یانه 

سلام دوستان.من روز ۷انتقالم هست و پاهام خیلی درد می‌کنه مثله سری های قبلی هستم حالتهای پریودی دارم.ب ...

عزیزم اگه گروه ای وی اف دارید منم ببرید لطفا 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چقدربعدپانکچر نمونه اسپرمو میخوان؟ مهلت میدن کنارهمسرمون باشیم؟همسرمن تنهایی نمونه نمیگیره😥

عزیزم قبل ازاینکه دکتر بیاد شما وهمسرت میرید تویه اتاق نمونه میگیرید میدید بهشون  بعد شما میری اماده میشی تادکتر بیاد 

تخمک کشی شدین؟چطوربود؟ چندتاتخمک داشتین؟

بله، 36 تا تخمک، 17 تا جنین، 6 تا پنج روزه شد، انشاءالله باز میخام مجدد برم تخمک کشی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اصلا درموردانتقال چیزی نگفتن

یعنی از شمام ازمایش نگرفتن؟؟پانکچر شدی الان؟؟

من اخرین سونو واسم اینو نوشت گفت روز پانکچر با خودت بیار ک وقتی دید گفت نمیدونم چی تو بدنت زیاده و انتقال نداری برو دوتا پریودی گذشت بعد بیا 

منم بعد پانکچر هایپر شدم