2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم از توضیحاتتون،  آخه به من گفته هر دو تا هفته ۳۶ ادامه بدم ولی چون این دکتر مرکزم ن ...

آسپیرین رو که باید چند روز قبل از زایمان قطع کرد چون باعث رقیق شدن خون میشه و خطرناکه. احتمالا درمورد آنوکسا هم همین باشه اما یادمه وقتی زایمان کردم تا چند روز بهم آنوکسا دادن برای اینکه خون توی شکم لخته نشه. شاید اونم با آسپیرین قطع میشه بعد از زایمان باز تجویز میشه. 

بچه هایی که از اول آنوکسا داشتن بهتر میتونن راهنمایی کنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم میرم تست کرونا فقط نگفت براعمل ناشتاباشم یانه طلادربیارم یانه برامن افتاد چهارشنبه پانکچرم

تو برگه من نوشته ناشتا گفت ۸ شب شام سبک بخور بدنت رو اصلاح کن. ۷ صبح هم بیمارستان باش.از طلا و لاک و ... چیزی نگفت

فدات انشالله نه ماه دیگه صحیح وسالم بغلش کنی من سری چهارم که منفی شدم دیگه ناامید شدم ولی الان انگی ...

عزیزم😙 خدا بزرگه انشاالله دل همه شاد بشه ...❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات بشم عزيزممممممممم انشالله منم مثبت بشم

زنده باشی❤ الهی آمین😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارم میرم تست کرونا فقط نگفت براعمل ناشتاباشم یانه طلادربیارم یانه برامن افتاد چهارشنبه پانکچرم

باید ساعت ۸ غذای سبک بخوری صبح هم ناشتا باشی من قرص تیرویید داشتم گفت فقط بایه کم اب بخور وناشتا باش بعدشم گوشواره وحلقه رو در بیار ولی النگوهامو من در نیاوردم گفتن نیازی نیست انشاالله به سلامتی وکلی جنین تپل مپل پسر

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
شادن جون عزیز تبریک میگم الهی همینطور شاد و سلامت بری جلو چقدر منتظر این اخبار خوب بودیم خیلی خوش ...

ممنونم دخترمهربون😙😙😙 انشاالله انشاالله مامان شدن تمام منتظرا❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام باران جان خوبی اتفاقا الان داشتم بهت پیام میدادم. امروز رفتم سونو کرد گفت حدود ۸ تا تو راست ۹ ت ...

عزیزم شما با دارو این تعداد فولی داشتین؟ تعداد تخمک ها هم همین حدودا میشه؟؟؟ دلیل نزدیکی رو نگفتن؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم مبارکت باشه، خیلی خوشحال شدم 🎉😊

قربونت، مچکرم😶😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40