گلم اول از همه یه دستگاه فشار بخر بذار تو خونه، صبح و ظهر و شب فشارت رو چک کن، خیلی تحرک نداشته باش، اخبار بد گوش نده، قرآن بخون، موزیک ملایم بذار و... عطر گل محمدی بو کن، کلا هر کار آرامبخشی انحام بده
و شیش دنگ حواست به حرکات جنین باشه، به محض کوچکترین تغییر برو بیمارستان، آمپول های بتامتازون رو بزن،
حالا شرایط اون موقع خودم رو میگم شاید به خاطر این تفاوت ها بستری نشدی
گلم من 36 هفته و 6 روز به حساب خودم و به حساب رویان 36 هفته و سه روز بودم که حس کردم فشارم رفته بالا و تو خونه چند بار فشار گرفتم(، صبح ها خوب بود از غروب به بعد زیاد میشد) ولی شب اول 13 روی 8 بود که دمارم گفت فقط آزمایش ادرار بدم
شب دوم گرفتم شده بود 14 روی 10،رفتم بیمارستان اونجا هم فشارم همون بود، بستری شدم آمپول های بتا رو زدم و nst نرمال بود و آزمایش های اورژانسی منم نرمال بودن همه، نه دفع پروتیین نه هیجب، اینم بگم سر درد داشتم که خوب نمیشد
روز بعد هم سونو های من همه نرمال فقط فشارم بالا بود، دکترم دستور ختم بارداری داد و گفت بچه رسیده کامل صلاح نیست بمونه و عصر قرار عمل گذاشت، خلاصه عصر شد فشار منم خود بخود خوب شد، منم به دکترم گفتم که حالا که همه چیز نرماله میشه برم خونه و دوز دوم بتا رو خونه بزنم، قبول کرد
فقط گفت اگر فشارم مجدد حتی 13 روی 8 شد هم بیام حتی اگر نصف شب باشه، و گفت حتی اگر فشارم نرمال هست ولی به هفته 38 رسیدم باز باید بیام بیمارستان برای سزارین و دیگه صلاح نیست بجه داخل بمونه
رفتم خونه همه چیز خوب بود تا فردا غروب که دوباره فشارم رفت بالا 14 روی 10،دوباره نصف شب با چشم گریون رفتم بیمارستان و دکتر مجدد آزمایش اورژانس درخواست داد باز همه چیز نرمال بود ولی nst من none reactive شده بود و صربان قلب خودم و بچه بالا رفته بود، دیگه قطعی ختم بارداری داد برای روز بعد تا صبح چند بار دارو دادن و nst گرفتن که یه ذره بهتر بود ولی ضربان هر دو مون بالا بود
این جور شد که دیگه حاملگی من تمام شد و خدا رو شکر سلامت بودیم هر دو، آمپول های بتا اثر کرده بود و پسرم دیگه nicu لازم نداشت
واقعا از دکتر مریم اشرفی خیلی ممنونم که دو بار نصفه شب بنده خدا رو بی خواب کردم و خیلی خیلی پیگیر کارم بود، مشایخی چون بیمارستان رسالت بود و اونجا nicu مجهزی گفت نداره پیشش نرفتم (اون اواخر زیر نظر دو تا دکتر بودم هم رویان هم دکتر اشرفی)
گلم با جزئیات گفتم که بررسی بتونی بکنی، کاملا حالت رو درک میکنم،تمام خاطراتم زنده شد برام، ان شاء الله به سلامتی ختم به خیر بشه و nicu لازم نداشته باشی تو این شرایط ولی اگر هم شد فدای سرتون، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 🤲🤲🤲🤲🤲