2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم شرکته اسانسور داره ولی وقتی تو ساختمونه حتما کنارش حوشکاری و اینا هم میکنن ...یعنی ممکنه تاثیر ...

نه فکر نکنم اگه کنارش باشه تاثیر داشته باشه حرارت جوشه که نزدیک جوشکاره اسپرمو ضعیف میکنه فکر کنم سه اودو باشه پسر عمه ی شوهرم کار میکرد ضعیف شده بود

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نه فکر نکنم اگه کنارش باشه تاثیر داشته باشه حرارت جوشه که نزدیک جوشکاره اسپرمو ضعیف میکنه فکر کنم سه ...

والا نمیدونم اصلا از اول اینطوری بوده خدا دخترمم برا معجزه کرده یا بعدا اینطوری شده😐

خ دو دلم ....ولی میخوام با توکل به خدا ادامه بدم ...به هر حال پنج درصد هم یه درصدیه دیگه ‌..... ...

اصلا ناامید نشو گلم ما دیگه باید برایه رسیدن به خواسته هامون تمام تلاشمونو بکنیم تابعدا حسرت نخوریم که کاری نکردیم کفش اهنی پات کنو برو جلو مطمین باش خدا به دلت مهربونت یه نگاهی میندازه

اصلا ناامید نشو گلم ما دیگه باید برایه رسیدن به خواسته هامون تمام تلاشمونو بکنیم تابعدا حسرت نخوریم ...

ممنون عزیزم ❤اره توکلم به خداس من اقدام می‌کنم دیگه بقیش با خداس...تو هم برام دعا کن ...ایشالا شما هم نتیجه میگیری💓

ممنون عزیزم ❤اره توکلم به خداس من اقدام می‌کنم دیگه بقیش با خداس...تو هم برام دعا کن ...ایشالا شما ه ...

انشاالله شما هم به نتیجه میرسید با همه ی منتظرهای تاپیک  

مبارکت باشه خانم انشالله به سلامتی بغلش بگیری  یکم از شرایطت برامون بگو‌عزیزم لطفا  ذخیر ...

مرسي عزيز دلم يه فيبروم بزرگ داشتم دكترا همه ميگفتن چون بزرگه چسبنده بايد رحمت تخليه بشه همه دنيا رو سرم خراب شده بود پيش خيلي دكترا رفتم نظرشون همين بود تا دكتر عابدي بهم معرفي كردن گفت من به اميد خدا رحمتو نگه ميدارم يه عمل خيلي سنگين داشتم اول لاپراسكوپي بعد جواب نداده بود عمل باز به هر حال دكتر رحممو حفظ كرد بعد يكسال كه اقدام به بارداري كردم متوجه شدم شوهرم هم مشكل داره واريكسول گريد ٢ 

دكتر تشخيص داد به درمان نميرسيم بهتره اي وي اف شروع كنيم تقريبا ٢ سال پيش با ١٨ تا تخمك پانكچر شدم و بعدش هايپر شدم جنينام فريز شد بعد ٤ ماه انتقال دادم مولتي ويتامين فوليك اسيد ويتامين E. D. امگا ٣  رويال ژلي به همراه سياه دانه وعسل و كيسه آب گرم و يه دل شكسته كه اميدش فقط به خدا بود از حرفاي مردم و نيش وكنايه ها خسته خداروشكر انتقال اولم مثبت شديه حاملگي خيلي سخت پسرم ٣٥ هفته بدنيا اومد و شد همه زندگيم 

٢ ماه پيش رفتم دكتر گفت ٤ تا فيبروم خيلي بزرگ داري تا مهر ماه يا بايد باردار بشي يا ايندفعه ديگه رحم تخليه ميشه چون كامل دفرمه شد خيلي سريع وارد سيكل شدم داروها مثل قبل فقط اين بار بعد از انتقال امپول پرژسترون قطع كرد به جاش ژل داد آسپرين هم قطع شد روزي يه دونه شياف  انوكسو با ويتامين ها توكل بخدا تا ببينيم چي مي خواد برام دعا كنيد

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم