2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااای نگو منم همی طوری هستم روزی دوبار لباس زیر  و پد خودم رو عوض میکنم همش می ترسم این تخ ...

عزیزم خیالت راحت دکترا سیکل پانکچرو با دارو کنترل میکنن، منم موقع پانکچر اولم همین استرسارو داشتم به دکترم گفتم گفت پس من چیکاره ام این داروهارو برای چی بهت میدم گفت توی آی وی اف همه چی توسط دکتر تحت کنترله

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من انواع مکملا رو دارم میخورم ب کمپلکس هم همین طور. وزنم مرتب داره میاد پایین. زینک و سلنیوم ه ...

لابد رعایت غذایی میکنی خانمی، وگرنه اثبات شده هست که ویتامین های گروه ب فرد رو مستعد چاقی میکنه و صد البته پاسخ بدن هر فرد میتونه متفاوت باشه

امیدوارم هر کاری و هر تلاشی برای نی نی میکنی به زودی نتیجه بده😍😍😍🤲🤲🤲

عزیزم منم دقیقا کیست آندومتریوما تو تخمدان چپ داشتم و 4 سانت بود و کلی چسبندگی لگنی و درد پریودی که ...

مرسی عزیزم از توصیحات کامل و عالیت، یک دنیا سپاس 

انشاالله همیشه سلامت باشی

با این توضیحات منم اگه دکتر نصر دقیق نگه چیکار کنم، برم پیش مشایخی که شما تجربه خوبی با همین مشکل پیشش داشتید، البته من ذخیره ام یک و سه هست، شما ذخیره اتون عالی بوده

بار اولتون بود انتقال میدادید؟ داروهاتون چی بود برا انتقال؟

قبل انتقال سينا فكت رويال ژلي ويتامين دي ويتامين اي امگا ٣ مولتي ويتامين امپول پروژسترون انوكسپارين بعد از انتقال شياف و ژل پروژسترون اضافه شد امپول قطع شد

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم