2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045776 بازدید | 684484 پست
عزیزدلم به سلامتی امیدوارم‌ زودی بیای خبر مادر شدنت رو بدی  علائم‌ داری؟

ممنونم عزیزم❤ پناه بر خدا

علائم دارم اما بخاطر داروهاست آخه من بارپنجممه تجربه ی چهار انتقال قبلی رو دارم😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا کسی هست سوال بپرسم درباره ای وی اف

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘
سلام عزیزم بپرس اگر بدونم حتما جواب میدم

مرررسی ممنونم عزیزم احتمال نتیجه گیری با ای وی اف چقد هست خیلی یا کم

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘
سلام به دوستان عزیز منم قراره بدون حرف پیش و به امید خدا ماه بعد ای وی اف کنم خیلی استرس دارم توص ...

به امید خدا ایشالا که همه چی خوب پیش بره برات.

اولیش همون استرس نداشتنه

گرمیجات بخور

پیاده روی بکن 

شیر سویا بخور 

و امپول ویتامین د۳ و ای و سی هم‌خودتون هم همسرتون

اگر میتونی رویال ژل ناشتا

مغزها ، کلم ب وکلی.....

چند سالتونه؟ و علت ivf کردنتون رو اگر دوست دارین بگین

برا خودم نیست 20 سالش هست و علتش هم از شوهرش هست

۳۰ تا ۴۰ درصد هرچی ین پایین تر باشه شانس هم بیشتره.

مرررسی عزیزم از راهنماییتون

به امید خدا ایشالا که همه چی خوب پیش بره برات. اولیش همون استرس نداشتنه گرمیجات بخور پیاده روی بک ...

رویال ژل ازکجا تهیه کنیم؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻