2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
وای من کلا مصرف گوشت قرمزم همیشه خدا کم بوده.  الان شوهرم تست گذاشته برام میگه مجموعا کلسترولت ...

عزیزم روغن دنبه که سرشار از اسیدهای چرب اشباع و ترانس هست و برای زندگی بی تحرک اصلا خوب نیست 

اما اون کاری که شما گوشت رو کم مصرف میکردی هم به صلاح نبوده اصلا، منظورم از چربی حیوانی اصلا دنبه نیست، نهایت روغن هایی که از شیر گرفته میشه و کره حیوانی، تخم مرغ و میگو کلسترول دارن که برای بدن و تخمدان مفیده

روغن دنبه رو اگر فعالیت همسرتون کنه به ایشون هم ندین

آره گلم ممنونتم. مغزا و دانه های مفید مثل تخم کتون کینوا سیاه دونه کنجد میخورم میوه و سالاد و ماهی و ...

خطرات دیگه هم آفلاتوکسین هست گلم

بروسلا با جوشیدن شیر از بین میره 

مشکل دیگه شیر محلی این هست که باید جوشیده بشه که طی فرایند جوشیدن کلی از خواص شیر از بین میره ولی در پاستوریزاسیون نه، اصلا فلسفه پاستوریزه کردن حفظ هر چه بیشتر خواص شیر هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرت بده زینبی جون که جوابه دوستانو با حوصله میدی ببخشید اون امپولی که ۳۴تا۳۶ ساعت قبل از تخمک ک ...

خواهش می کنم عزیزم 😍 😍 😍 😍 

گلم حدودا بعد از 36 ساعت آزاد میشه نه دقیقا 

ولی اگر زودتر آزاد شده باشه خییییییییلی اتفاق نادری هست 

سلام عزیزم منم بار اول ک پانکچر شدم کلا ۵ تا تخمک داشتم ک دوتاش جنین شد یکیشم ب مرحله بلاست شدن نرسی ...

ممنون گلم 

تغذیه تغییرمیدی یعنی چیکارمیکنی؟

من شیرینی وشکر اصلانمیخورم یکسالم هست نوشابه ودلسترو سس وچیزهای اماده وکنسروی لب نزدم برنج قهوه ای میخورم .شیره وسیاه دونه وگردو چهارمغزمیخورم 

همه کارکردم پیاده روی دارم

فقط نون حذف نکردم چون بااین حجم ازداروها نون نخورم معدم سوراخ میشه

اما احتمال میدم چهارپنج تاتخمک بشه بازهرچی خدابخواد 

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم من که گونا زدم تازه اونم ۳۰۰ واحدی که به چه بدبختی پیداکردم تواون سرمای زمستون شرق وغرب وشمال ...

منون نازنین جون

حتما🙏🙏🙏فقط دکتردوماه نیست پانکچردومم میفته پاییز 

اونم اگربه خاطرکرونابسته نشه مطب😑

خدایابه امیدخودت🌺
عزیز پس میگی قرص زینک نخورم خودم؟؟اخه دوکیلو چاق تر شدم 

من خودم دکتر داد برای تقویت موهام چاق شدم اگه میدونستم‌نمیخوردم البته چاق نه ها من لاغر شکمم بهم چسبیده بود الان یکم‌پرشدم وشکم دارم‌نمیدونم‌اثراونه یانه داروخونه بهم گفت چاق میکنه زیاد نخور.از زینبی بابا بپرس ببین چی میگه

یا رب العالمین