2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
گفت دهانه رحم بسته است و من نمیتونم  کی میخواست چیزی بگه؟ گذاشتم جلوی دکتر سهیلا انصاری ...

همون انصاری گلم، یعنی هیچی نگفت که اینا وجودشون مزاحم هست نیست

و اینکه اگر خیلی ناشی بوده رادیولوژیست احتمالا به سونوی اون هم اگر خودش انجام داده اعتباری نیست(یادم نیست سونو و عکس رنگی رو یک نفر انجام داده یا نه) 

سلام جانم هیچی پوستم کنده شده😕😕😕 چقدر این دو هفته دیر میگذره و چقدر علائم الکی میاد سراغ آدم😐

۱۲ روز از من گذشت اولش میگفتم چطور میخوام ۱۴ روز تحمل کنم اما گذشت این ۳ روز باقی مونده انگار نمیگذره شانسمم میفته روز جمعه و روز شنبه که تعطیله 😭

چ علایمی داری ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم. آره روزی دو لیتر و گاهی سه لیتر آب میخورم و کلی مکمل و پیاده روی و ماساژ و گاهی تمرینا ...

عزیزم به زودی مامان میشی و همه این روزا برات کمرنگ میشه، یه جوری که انگار هیچ وقت دو نفره نبودین😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

❓❓❓دوستان عزیزم کسی اطلاع داره اووبوست ولمن کانسپشن رو کدوم داروخانه دارن و از کجا میشه مطمئن تهیه ...

سلام، یه داروخانه جدید توی کوچه رویان باز شده، (داروخانه دکتر تشیدی) مکمل ها رو داره، اوابوست و فرتیل اید، ماه قبل ۵۴۸ خریدم
۱- میدان بنی هاشم، پزوهشگاه رویان، انتهای خیابان حافظ، داروخانه دکتر تشیدی
۲- داروخانه قایم، دور میدان بنی هاشم هم تیر ماه داشت

تلفنی پیگیری کنید، اتشالله که هنوز داشته باشن

عزیزدلم ازت ممنونم وقت گذاشتی و بهم پاسخ دادی. حتما تحقیق میکنم ولی نمی دونم چجوری باید این کار رو ...

عزیزم از همون جنین شناس آبان بپرس از دکتر زنان های مورد اعتمادت 

و اگر هم اعتماد کردی دیگه برو جلو عزیزم توکل به خدا

بنظر خورت تعقیر نکردی نسبت به دفعهای قبل؟

تغییر که دل درد پری و سینه دردو دارم که قبلنم داشتم فقط چندروز پیش رحمم دو سه بار تیر کشید امروز واژنم تیر میکشه همش😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سینال

انشاالله این بار کلی جنین تپل مپل برات تشکیل بشه 

اون یه دونه جنینو انتقال ندادی؟

منم سینال داشتم از ۱۵ فولی فقط شد ۸ تا تخمک که دو تاشم کوچیک بود 

این بار منم میخوام دارومو عوض کنم 

انشاالله کی سیکلتو شروع میکنی

ببخش خیلی سوال پرسیدم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
تغییر که دل درد پری و سینه دردو دارم که قبلنم داشتم فقط چندروز پیش رحمم دو سه بار تیر کشید امروز واژ ...

منم درد پری خیلی میاد سراغم یکم میگیره باز ول میکنه رحمم گاهی تیرمیکشه اما سینم لامصب تکون نخورده فقط حس میکنم یکم متورم شده ولی درد نداره به اون صورت☹

۱۲ روز از من گذشت اولش میگفتم چطور میخوام ۱۴ روز تحمل کنم اما گذشت این ۳ روز باقی مونده انگار نمیگذر ...

هفته ی دوم دیر میگذره کلا

بعضی وقتا دل درد پری، سینه هامم درد میکنه امروزم چندبار واژنم تیر کشید، عوارض پروژسترونه همش😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادن جان انشااله شما و دوستانی که انتقال دادین با خبرای خوب میاین. 

ممنون عزیزم😙 انشاالله ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته ی دوم دیر میگذره کلا بعضی وقتا دل درد پری، سینه هامم درد میکنه امروزم چندبار واژنم تیر کشید، ع ...

اره نمیشه به اینا دلخوش کرد ته دلت چی میگه ؟منکه گاهیی اوقات ی حس بد ناامیدی میاد سراغم که میگم منفیه 😔

سلام، یه داروخانه جدید توی کوچه رویان باز شده، (داروخانه دکتر تشیدی) مکمل ها رو داره، اوابوست و فرتی ...

شما رویان رفتی؟خوبه؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)