2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست
والا میلاد من عمل کورتاژ کردم قبلا.فقط درو دکور داشت و یه مشت دخترپسر جوون ریخته بودن توش .مدیریت صف ...

دقیقا منمم ی دوستام اونجا عمل کرده بود میگفت شیک بود و خوش اخلاق بودن همش عزیزم عزیزم هی به پرستار دخترجوون هی به شوهرم عزیزم عزیزم میگفتن ولی باقیش افتضاح بود اتاق کوچیک تختا تنگ هم.من حس میکنم همه خصوصیا همینجوره

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@shadennn عزیزم کجایی؟چخبرا بی بی نزدی؟کی موقع ازمایشته؟؟ایشالله بادست پربیای اینجا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
@shadennn عزیزم کجایی؟چخبرا بی بی نزدی؟کی موقع ازمایشته؟؟ایشالله بادست پربیای اینجا

قربونت، انشاالله😙

عزیزم بی بی چک ندارم وگرنه زده بودم حتما😅😅😅

والا تصمیم دارم یکشنبه برم آزمایش که میشه دوازدهم انتقالم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام ممنون کدوم شهری؟من دکترم چیزی نگفت.داروی دیگه ای نگفته باهاش مصرف کنی؟خودت مشکل کیست یا نامنظمی ...

من تهرانم

اووابوست هم دارم میخورم، من کیست اندومتریوز توی تخمدان چپ دارم

قربونت، انشاالله😙 عزیزم بی بی چک ندارم وگرنه زده بودم حتما😅😅😅 والا تصمیم دارم یکشنبه برم آزمای ...

عیب نداره بهتره نزنی همش استرس میگیری،،ایشالله بحق فاطمه زهرا که با دست پر بیای اینجا وشادمون کنی 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام. بچه ها خوبید دوستانی که انتقال دادن در چ حال هستید چ کارا میکنید با انتظار

سلام جانم

هیچی پوستم کنده شده😕😕😕 چقدر این دو هفته دیر میگذره و چقدر علائم الکی میاد سراغ آدم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عیب نداره بهتره نزنی همش استرس میگیری،،ایشالله بحق فاطمه زهرا که با دست پر بیای اینجا وشادمون کنی&nb ...

الهی آمین عزیزم، انشاالله مامان شدن خودت❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت، انشاالله😙 عزیزم بی بی چک ندارم وگرنه زده بودم حتما😅😅😅 والا تصمیم دارم یکشنبه برم آزمای ...

بنظر خورت تعقیر نکردی نسبت به دفعهای قبل؟

الهی آمین عزیزم، انشاالله مامان شدن خودت❤❤❤

ممنون گلم ایشالله 

عزیزم ان شاالله شما هم راضی باشین چون ممکنه نظرات متفاوت باشه  نه گلم اطلاعی ندارم، زنگ بزنی ر ...

سلام عزیزم، مرسی که با حوصله کامنت را رو میخونی جواب میدی

منم کیست اندومتریوز دارم،تخمدان چپ و ۴ سانته، برای همین دکترد گفتن سریعتر آی وی اف کنم، اما یکی گفته قبل داروهای پانکچر باید برش داریم، اما یکی دیگه میگه موقع پانکچر تخلیه اش میکنم با سورنگ، یکی هم گفت کلا کاری باهاش نداریم و از سمت چپ تخمک برنمیداریم😑 منم موندم راه حل کودوم بهتره برای من که ذخیره تخمدانم هم پایینِ

میتونم بپرسم دکتر برای شما چه کاری انجام داد؟؟