2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خانما من ميخام برم انتقال جنين فردا برام دعا ميکنيد؟؟؟

انشاالله فردا همه چی عالی باشه انتقالتم خوب باشه یه وروجک شیطون بچسبه به دلت تا ۹ ماه واست صلوات میفرستم 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم ازاد نشده من روز هفتم هستم ترشحاتم زیاده مثل روز تخمک گداری اما آزاد نشدن. نگران نباش چون د ...

فداتشم عزیزم انشالله که زود زود مامان شی  

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به سلامتی  فولیکول ۲۱و ۲۲ عالی بود زمان ای یو ای هم خیلی خوب بوده  ترشحات طبیعیه ب ...

واااااااااای لیانا جونم الان متوجه شدم بارداری چقدر خوشحال شدم ایشالا صحیح و سالم و به موقع بیاد بغلت. نی نی شما چیه؟ دفعه اول جواب گرفتی؟

خدا ازش نگزره اخه هرچی سوال میکردیم جوابای الکی میداد اصلا وقتی رفتم پیشه یه دکتره دیگه مغزش سوت کشی ...

ذخیرت خوب بوده ؟ 

منم ۱۵ تا تخمک داشتم که ۱۲ تا جنین شد 

واقعا خدا از دکترایی که تو کارشون کوتاهی میکنن نگذره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم به سلامتی  فولیکول ۲۱و ۲۲ عالی بود زمان ای یو ای هم خیلی خوب بوده  ترشحات طبیعیه ب ...

فدات شم مامان مهربون انشالله که خودت و نینی نازت به سلامتی این دوره بارداری رو بگذرونین و صحیح و سالم و به وقتش بیاد بغل مامان باباش

لیانا جون وضعیت اسپرم همسرم این ماه با ماه قبل کلی فرق کرده بود مثلا تعداد از ۲۰ میلیون شده بود ۵۵میلیون تحرک نوع aاز صفر شده بود ۱۰درصد و مورفولوژیش هم از ۱ شده بود ۳ درصد نمیدونم بخاطر اینکه خیلی بهش رسیدم یا خطا داشته اخه قبلیو تو مرکز ناباروری انجام داده بود اینو تو یه آزمایشگاه خیلی معتبر 

واااااااااای لیانا جونم الان متوجه شدم بارداری چقدر خوشحال شدم ایشالا صحیح و سالم و به موقع بیاد بغل ...

قربونت بشم عزیزم😘 

بله من دفعه اول دوقلو باردار شدم که متاسفانه تو ۲۴ هفته از دست دادم 

بعدش خداروشکر خدا واسم معجزه کرد و طبیعی مامان شدم الانم یه دختر ملوس باردارم 

قسمت همه منتظرا باهر جنسیتی که میخوان 🤲🏼🌷🤲🏼

قربونت برم ایشالا خوش خبری بیاری برامون کی باید از بدی؟

دکتر گفت دو هفته دیگه از بده

فداتشم انشالله شمام خوش خبر باشی

این آی یو آی دومم بود انشالله که بگیره اگه نگیره باید برم آی وی اف

انشاالله فردا همه چی عالی باشه انتقالتم خوب باشه یه وروجک شیطون بچسبه به دلت تا ۹ ماه واست صلوات میف ...

لیانا جان یک سوال من الان که روز ۷ سیکل هستم ترشح زیادی دارم مثل روز تخمک گذاری.نگران بودم که نکنه بزرگ بشن و خود به خود آزاد بشن که شما گفتی بعد آمپول ازاد میشن. 

پس تو سیکل های عادی چطوری تخمک ازاد میشه اون موقع که آمپول نمیزنن

خانما من ميخام برم انتقال جنين فردا برام دعا ميکنيد؟؟؟

عزیزم انشاالله از فردا مامان بشی برای همیشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لیانا جان یک سوال من الان که روز ۷ سیکل هستم ترشح زیادی دارم مثل روز تخمک گذاری.نگران بودم که نکنه ب ...

دقیقا این سوال منم هست نوشین جان

دکتر گفت دو هفته دیگه از بده فداتشم انشالله شمام خوش خبر باشی این آی یو آی دومم بود انشالله که بگی ...

الهی که بعد دوهفته بیای و خبر خوب بهمون بدی فقط تا میتونی فیلم های کندی ببین به خودت فشار نیار و مثبت اندیش باش. مطمئنم مامان میشی