2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها. کسی تا حالا درمان تخمدان کوچیک شده و پریود کوتاه شده کرده؟ ممنون میشم جواب بدین. دکتر ر ...

این ک میگی یعنی چی؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمممممممممئن باش که اون روز نزدیکه. حتی یک درصد هم شک نکن 😍😍

وااای اگه بشه که جشن میگیرم 🤭🤭🤭🤭🙏🙏🙏🙏 خدا از دهنتون بشنوه و با انرژی مثبتی که بچه های اینجا میدن منم زودتر مادر شدن تجربه کنم ❤❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
وااای اگه بشه که جشن میگیرم 🤭🤭🤭🤭🙏🙏🙏🙏 خدا از دهنتون بشنوه و با انرژی مثبتی که بچه های اینجا م ...

مشکلت چیه مگه عزیزم ؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
واللا. کربوهیدراتو خیلی کم کردم نون و برنج اصلا نمیخورم. هیچ چیز شیرین غیر از دو سه تا میوه در طول ر ...

گلم میدونی چیه هرم تغذیه رو دیدی، بیشترین سهم نان و غلات هست و بعد سبزیجات و میوه، بعد گوشت و پروتئین و بعد اون آخر بیرون از هرم شیرینی و چربی 

یعنی بهم ریختن اون هرم باعث یبوست میشه گاهی، گاهی باعث بهم خوردن تعادل مواد دریافتی میشه 

همین نان و غلات کلی انرژی میدن و سیر کننده هستن و حجیم، میوه و سبزی برای دستگاه گوارش مفیده و... با خیال راحت خودم میخوردم و هیچی رو حذف نمیکردم، فقط برای پانکچر چون ذخیره بالا داشتم و ریسک هایپری یه مدت رژیم پر پروتیین داشتم همین، اگر ادامه میدادم یبوست نابودم می‌کرد، 

منظورم از کارهای عجیب و غریب اینه

عزیزم اصلا لازم نیست این همه درد سر بکشیم که فلان چیز حتما محلی باشه هر چیز سالمی گیرت اومد بخور گلی 

همین روغن ها که تو مغازه ها میگیرن مثل روغن زیتون که قرار نیست حرارت ببینه من دیگه میترسم غیر از کارخانه ایی بخرم، چرا؟؟ چون نمیدونم فروشنده ناقل کرونا هست یا نه، نمیدونم کسی که پای دستگاه نشسته ناقل هست یا نه 

یا لبنیات محلی که تازه فهمیدم چه قدر خطر داره مصرفش اگر دوست داشتی برات میگم 

الانم میگم حسابی به خودت برس ولی حساس نشو چی بخوری چی نخوری، مثلا آجیل عاااااااااالیه

تخم مرغ عاااااااااالیه ماهی هم همین طور و.... 

شادن جون شما دیگه چرا؟ احساس میکنم شما خیلی انرژی مثبتی که😅 من که به دلم افتاده مامان شدی رفتههههه ...

قربونت، خدا کنه😍

میدونی راستش خیلی انرژی مثبت نیستم فقط پوستم کلفت شده دیگه😅😅😅 ولی خب یه وقتایی غرغرم میکنم😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چشم گلم. منم عفونت قارچی مزمن دارم که هنوز خوب نشده. پزشکی مدرنم فایده نداشت. انقدر دکترای مختلف رفت ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 چه قدر اذیت شدی

دقیقا مصرف شیرینجات مصنوعی در بعضی افراد قارچ کاندیدا رو مستعد پاتوژن شدن(بیماری زایی) میکنه 

و مصرف ماست خیلی به بهبود کمک میکنه 

چون کاندیدا از فلور نرمال واژن هست و گاهی عفونت زایی میکنه

آهان گلی ادویه و سیر و فلفل هم به رشد قارچ واژن کمک میکنه، کمتر کن مصرفشون رو

آنتی بیوتیک هم هر وقت خوردی احتمالا خارش شما عود میکنه 

تا حالا فلوکونازول دادن بهت بخوری؟؟ 

مشکلت چیه مگه عزیزم ؟

من ۴ سال پیش که رفتم گفتن همسرت مشکل اسپرم داره به خاطر این نمیشه ، بعد کم کم تنبلی تخمدان گرفتم و الانم چسبندگی شدید گرفتم که عمل کردم و لوله سمت چپ برداشتن 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

یکبار پانکچر شدم و انتقال دادم که نشد 

دو هفته پیش هم پانکچر شدم و هفته پیش عمل کردم لاپارسکوپی که قراره احتمالا ۲ الی ۳ ماه دیگه انتقال بدم ولی مشکل اینجاست که جنین های که تشکیل میشه هم خیلی با کیفیت نیست 

یه جورایی نیازمند معجزه ام 🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲

دعام کنید 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم اون کیست داخل تخمدان خودش از بین رفته بود تو سونو جدیدم 

بعد از چند وقت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چشم گلم. منم عفونت قارچی مزمن دارم که هنوز خوب نشده. پزشکی مدرنم فایده نداشت. انقدر دکترای مختلف رفت ...

راستی الینا جان در مورد خارش مزمن دکتر زینب انصاری (تو همون شیراز) میگفت گاهی دستمال کاغذی رو باید حذف کرد و با پارچه خودت رو خشک کنی، پارچه پنبه ایی

و اینکه عفونت قارچی که تو پاپ اسمیر میاد گاهی اصلا علائم نمیده یعنی دکتر که نگاه میکنه اون حالت پنیری شکل رو نمی بینه

حتما یه دکتر خوب پیدا کن تا بتونی بهش اعتماد کنی و فقط پیش همون بری، چون گاهی بعضی مشکلات پیگیری طولانی لازم دارن و با یک نسخه خوب نمیشن، مطمئنم تو شیراز که یکی از قطب های مهم پزشکی ایران(خصوصا در امور کبد) هست دکتر زنان خوب پیدا میشه و الزاما هم نباید معروف باشه، فقط باید خوشت بیاد

منم الان دنبال دکتر اطفال خوب تو تهرانم که بتونم بهش اعتماد کنم، هنوز پیدا نکردم ولی اون قدر میگردم تا یکی رو پیدا کنم پارامترهای ذهنی منو داشته باشه