2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
نه نداده ‌فعلا کارما میزنم بایه امپول دیگه گفته روز ۸پری بیامطب  ممنون که جواب دادین🙏🙏🌹🌹

خب پس نگران نباش ...سونو آخر بهت امپول میده حتما ..بهشم بگو قبلا روز ده تخمک آزاد میکردی..

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من اینجامیخونم که میگن توپانکچر تخمکی نبود یافولیام ازادشده بودن براهمون استرس میگیرم  بعد ...

نه عزیزم من دوبار تخمک کشی شدم هر بارم کلی تخمک کشیدن دکتر حواسش جمعه ..فقط چون روز ده آزاد میکنین بهش بگو حتما ...چون احتمالا یه سونو روز یازده دوازده داری برای تعیین روز پانکچر ..

شایدم برای شما همون روز هشت مشخص کنه روز پانکجر رو ..

نه فعالیت مشکلی نداره ....

ولی خیلیم اذیت خودت نکن چون  با داروها تخمدانها تخریک میشن بزرگ میشن .احتیاط کن ..ولی کارای روزمره ته مشکلی نیست

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
زینبی جون من دوره هام ۲۶روزه است وقتی طبیعی اقدام داشتیم میرفتم سونو روز ۱۰فولی ازادمیشد میگم خوددکت ...

عزيزم وقتي تو دوره هستي ديگه كلا ريتم بدنت عوض ميشه منم به دكترم گقتم روز ١٠ تخمك آزاد ميكنم گفت اون توشرايط عاديه الان من بادارو بهش دستور ميدم كي تخمك آزاد بشه دكترم دونه دونه ساعت تزريق آمپرل و دارو نوشته بود مي گفت اگه يكي هم كم كثر بشه سيكل بهم ميخوره امپول آخر كه اسمشم يادم نمياد گفت بعد امپول سر ساعت بايد بيمارستان باشي وگرنه تخمك آزاد ميشه دكتر و مسئوليت پذيريش خيلي مهمه

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
نه عزیزم من دوبار تخمک کشی شدم هر بارم کلی تخمک کشیدن دکتر حواسش جمعه ..فقط چون روز ده آزاد میکنین ب ...

ستروتاید مانع ازاد شدن تخمک میشه عزیزم؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزيزم خانم تاجيكي دكتر نيست و فقط ليسانس مامايي داره. حرف هايي ميزنه كه تو هيچ جايي در دنيا اثبات نش ...

بله حتما تحقیق میکنم من بیشتر برا تقویت و آمادگی برا انتقال میخوام تحت نظرشون باشم البته فعلا صد در صد به نتیجه نرسیدم 

خدایا شکرت
سلام عزیزم تبریک میگم ان شاالله این دورانو به سلامتی پشت سر بزاری و نی نی رو بغل کنی .🙏 شما چ علای ...

ممنون عزیزم. انشالله آزمایش شما هم مثبت بشه ❤️🙏🏻

من هیچ علائمی نداشتم. فقط گاهی وقتها همون دردهای پریودی که اونم از عوارض داروها بود 

عزیزم آخه اون اثرها واقعا وجود نداره، یعنی طرف چند تا سیکل داروی محرک تخمدان دریافت کرده و یا چند با ...

برادرشوهر من سر استفاده از داروی گیاهی تا حد مرگ پیش رفت. بخاطر اینکه یه مشکل خونی داشت که حالت عادی اذیتش نمیکرد اما برای یه سردرد ساده یه داروی گیاهی خورده بود که با مشکل خونیش تداخل پیدا کرد و باعث سکته مغزی و عود اون مشکل خونی شد و دو ماه توی کما با مرگ دست و پنجه نرم کرد و نهایتا با چیزی شبیه معجزه از کما بیرون اومد. الان بعد از گذشت چهار سال هنوز عوارض اون دوران باهاشه. دکترش میگفت تو رو خدا این داروهای گیاهی و سنتی رو سر خود مصرف نکنید. اگر ما داروی شیمیایی میدیم ممکنه یه عوارضی هم داشته باشه اما حداقل میدونیم ترکیباتش چیه اما این دارو و عرقیات گیاهی معلوم نیست چین. من بعد از اون جریان بشدت از داروهای سنتی ترسیده شدم.

عزیزم دکتر زنان تو شیراز دلسوز نیستن. خودش سونو کرد دید. من اگه زبان بلد نبودم نمی فهمیدم. خودم رفتم ...

عزیزم منم شیرازم. حداقل با سه یا چهار دکتر زنان که تخصص نازایی دارن آشنایی دارم که همگی از بهترین های ایران هستن. شاید شما دکتر خوبی انتخاب نکردی عزیزم. من دو تا انتقال مثبت با دو دکتر مختلف داشتم اینجا که اتفاقا بسیار کاربلد و دلسوز هستن و آمار موفقیت بالایی دارن 

دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ من روز چهاردهم انتقال تیتر بتام ۸۰۰ بود امروز که روز شانزدهمه شد ...

عزیزم مبارک باشه ، به سلامتی بغلش کنی 

البته اینجوری که معلومه دوقلو باید باشن با این حجم از افزایش بتا 😍😍😍

جنین ها سه روزه بودن یا بلاست ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
طبيعي عزيزم منم لاپارسكوپي كردم خيلي سخته درد قفسه سينه هم داشتم نفسم تا يك ماه بالا نميومد

عزیزم قبلا بابت لاپارسکوپی ازتون سوال کردم جواب دادید . میشه دوبار یه راهنمایی کنید ؟

من که یه لوله برداشتم و چسبندگیم هم شدید بوده تا چند وقت بعد میتونم نزدیکی داشته باشم ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم