2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
بلاست که خیلی بهتره اونایی که از نظر کروموزمی مشکل دارن یا به هر نحوی نمیتونن رشد کنن از بین میرن او ...

آره خب بلاست بهتره ولی من سریای قبل جنینامو با همین بلاست کردن همه رو ضعیف شده برام انتقال میدادن یعنی میگفتن حتما بلاست شد انتقال بده بعد بلاست نمیشدن همونجور ضعیف برام انتقال میدادن منم خسته شدم راستش گفتم اقلا سه روزه بذارین شاید داخل رحم خودم بهتر رشد کردن اگه ضعیفم شدن تو بدن خودم باشه که دیگه دکترم دید کلا 6تا جنین برام مونده قبول کرد یه سه روزه گذاشتن بقیه رو رشد دادن به لطف خدا دوتاش بلاست شد بالاخره، حالا ببینم خدا چی میخواد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من چهارمم ان شاالله هممون نتیجه بگیریم که واقعا انتظارش از همه چیزش سخت تره  نه گفتن همون هاش ...

انشاالله عزیزم

نه برای من چیزی تزریق نکردن

خراش درد که داره منتها بستگی به دکتری داره که برات انجام میده، من قبل از اولین انتقالم رفتم مرکز دکتر خودم نبود یه دکتر دیگه انجام داد واقعا اذیت شدم ولی این سری رفتم مطب دکترم خودش برام خراش داد درد داشت ولی چون خیلی سریع انجامش داد کمتر اذیت شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تاپیک برا منتظراست؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
مرضی جون اینجوری نگو، کلی دلم برات گرفت ...توروخدا نگران نباش.مطمئن باش ماهایی که این همه سختی میکشی ...

متشکرم دوست خوبم، فدای محبتت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون خواهرزاده من هم کرونا گرفته و الان خواهرم داره ازش توی خونه پرستاری میکنه و خدارو شکر مبتلا ...

عزيزم دیگه مجبور شدم علیرغم میل باطنیم، دخترم رو بدم دست مامانم و خودم و همسرم تو خونه قرنطینه رو بگذرونیم، شیرمو با شیردوش میدوشم که هم اذیتم نکنه هم خشک نشه، فقط امیدم به خداست که هر چه زودتر این روزها بگذره، و آرامش به زندگیم برگرده 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون سلام عزیز دلم چکار میکنی  جواب آزمایشت اومد ؟

سلام لیانای عزیزم 

بله امروز بهم زنگ زدن، مثبت بودم متأسفانه 

الآن تقریباً 5،6 روز از شروع علائمم میگذره و فقط دلم میخواد این روزها زودتر بگذره و بتونم سفید برفی مو، بغل کنم 

خدا به همه كمك كنه خيلي دوران سختيه ايشالله هممون عيديمونو از حضرت محمد و امام علي ميگيريم

ان شاءالله که می گیری

ذکر بگو و آروم باش همه چیو واگذار کن به خدا خودش خیر بنده هاشو بهتر همه میدونه.

اگه کسی مثل مادر یا خواهر این چند روز رو بیاد پیشت بمونه راحت می‌گذرونی 

خدایا شکرت

سلام مامانای گلی ک با آی وی اف باردار شدین.منم بالاخره انتقال دادم.امروز ۵روزه ک میگذره.هیچ علائمی ندارم.خیای خفیف کمرم خشکه فقط مثه چوب.یکم‌نا امیدم.شما ها ک مثبت شدین علائمتون چی بود.اخه بیشتر تاپیکا خوندم.اوناکه علائم نداشتن منفی شدن.تورو خدا این روزا منو از دعاتون بی نصیب نکنین دیگه جنین ندارم😔

خوشحال میشم با تجربیاتتون یکم امیدوارم کنید

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام لیانای عزیزم  بله امروز بهم زنگ زدن، مثبت بودم متأسفانه  الآن تقریباً 5،6 روز از شر ...

ان شاءالله که بزودی زود خوب می شید نی نی گلتونو بغل می گیرید بازم خداروشکر نی نی تون سالم هست این روزا با تمام سختی هاش میگذره و جاشو  خوشی ان شاءالله پر میکنه

خدایا شکرت
سلام مامانای گلی ک با آی وی اف باردار شدین.منم بالاخره انتقال دادم.امروز ۵روزه ک میگذره.هیچ علائمی ن ...

توکلتون به خدا باشه من با کلی علائم و بی بی مثبت منفی شدم ربطی نداره ان شاءالله که مثبتی از الان فکرهای منفی نکن مامان گل

خدایا شکرت
سلام مامانای گلی ک با آی وی اف باردار شدین.منم بالاخره انتقال دادم.امروز ۵روزه ک میگذره.هیچ علائمی ن ...

عزیزم اگه بدونی من هرسری چقدر علائم داشتمو منفی شدم یعنی همه چی بجز لکه بینی، تازه بی علامت بهتره مثبت بشی بارداریت به راحتی آغاز میشه😅😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خواب پسرم خوب بود الان دارم دیوونه میشم از کن خوابی، همش شبا غلت میزنه، یهو میره رو شکمش و هر مها ...

زينبي جون بچه هاي من هم اونطوري كه فكر كني خوشخواب نيستن و كله سحر از خواب بيدار ميشن يعني اگر تا ٩ صبح بخوابن بايد جشن بگيريم شب هم زودتر از ١ اون هم به زور و با خاموشي كامل نميخوابن ولي ديگه ما عادت كرديم ، ببين پسر من كلا از دخترم كمي بهتر هست اگر كامل سيرش كنم بيدار نميشه و حتي هنوز توي اون تخت كوچيكش ميخوابه و به اينور و اونور هم ميخوره دمر هم ميشه بلند هم ميشه ميشينه ولي دوباره ميخوابه ، البته پسر من هم از ٥ ماهگي تا حدود ٧ الي ٨ ماهگي يك كمي بد شده بود و همش دوست داشت شبها شيطوني كنه و بيدار باشه كه احساس ميكنم به خاطر حس كنجكاويشون براي شناخت دنياي اطرافشون هست كم كم كه ببينن توي اين دنيا هيچ خبري نيست خودشون درست ميشن . 😂😂😂😂 احتمالا پسر شما هم الان توي همون دوران به سر ميبره سعي كن وقتي داره بهت ميخنده و ميخواد بازي كنه خودت كنارش دراز بكشي و حرف باهاش نزني تا خودش خوابش ببره . بچه ها كلا همين هستن دختر من كه تازه شبها توي رختخواب شروع ميكنه به حرف زدن و شعر خوندن و قصه تعريف كردن اين قدر حرف ميزنه تا بالاخره بيهوش ميشه . همين كه ٥ ساعت هم اجازه بدن ما بخوابيم بايد كلي ممنونشون باشيم . پسر شما هم كم كم درست ميشه از ٧ الي ٨ ماهگي به بعد خيلي بهتر ميشن بچه ها . 

سلام لیانای عزیزم  بله امروز بهم زنگ زدن، مثبت بودم متأسفانه  الآن تقریباً 5،6 روز از شر ...

به امید خدا که خیلی زود خوب میشی مرضی جون گل دخترت رو بغل میگیری😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم دیگه مجبور شدم علیرغم میل باطنیم، دخترم رو بدم دست مامانم و خودم و همسرم تو خونه قرنطینه رو بگ ...

توكل به خدا عزيزم ان شا الله كه خيلي زود هم خودت و هم همسرت خوب ميشين و دخترت رو در آغوش ميگيري .