2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
عزیزم شما اول تو ذهن خودت بپرس چرا باید استراحت کرد؟؟ چرا نماز رو نشسته باید خوند؟ چرا دستشویی فرنگی ...

زینبی جون ممنون از راهنماییت ❤❤❤❤خیلییی گلی الهی همیشه شاد و خندون باشی مهربون😘😘😘

میفهمم گلی، ولی معیار سنجش اینکه میوه و سبزی رو ادامه بده آزمایش نذارید چون برای میکرو چند تا دونه ا ...

گوش نکرد به حرفم.شاید از ترس کرونا.خودش روزی سه تا آنتی بیوتیک میخوره.تا حالا ۱۱ دونه آموکسی سیلین خورده.دیگه بهش الان زنگ زدم گفتم امروز میریم دندونپزشکی.میبینی زینبی.اینهمه زحمت بکش.آمپول بزن.الان سر یه عفونت دندون بی موقع همه زحماتمون به هدر میره.خیلی ناراحتم.حالا چی میشه؟؟

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دکتر نصر اشتباه میکنه مقالات و کتابهای بسیاری چاپ شده با ریسرچهای عالی که تخمک به شدت ک ...

عزیزم میشه چند تا از مقالات بهبود کیفیت تخمک با تغذیه رو با رفرنس بذارید، ممنون میشم ازتون 😍😍😍😍چون من فقط چند تا مورد برای اوابووست دیدم نه تغذیه

من تازه روز ازمایشم میشه عید غدیر که تعطیله خواهرشوهرم میگه خون ازت میگیرم میبرم ازمایشگاه بیمارستان ...

به سلامتی انشاالله

منم اگه خدا بخواد فردای عید غدیر میرم آزمایش، میشه دوازدهمین روزم، نشون میده دیگه اونموقع

ببینم عیدیمونو میگیریم😶 شما که مثبتی من زیاد اعتباری بهم نیست😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ان شاالله جفتمون مثبتیم عیدیمونو از خدا بگیریم مگه روز ۱۲ مشخص میشه؟

آره عزیزم بلاست مشخص میشه

تازه من سریای قبل روز 11-12 بی بی چک میذاشتم جوابشم درست بود یه سری دیگه آزمایشم نرفتم😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم میشه چند تا از مقالات بهبود کیفیت تخمک با تغذیه رو با رفرنس بذارید، ممنون میشم ازتون 😍😍😍😍چ ...

زینب جون کتاب it starts with the eggرو بخونید کتابش سیصد و خورده ای صفحه هست فک کنم حدود ۸۰-۹۰ صفحه ش رفرنس مقالات باشه

البته خود کتاب هم رفرنس خوبی محسوب‌ میشه

سالانه حدود سی هزار زن این کتاب رو در امریکاخریداری میکنن

به شدت ریویوهای خوبی داره

حتی خیلی از پزشکان سطح اول و کیلینیک های ناباروری در امریکا هم این کتاب رو ریکامند میکنن و کلی تقدیر شده از نویسنده کتاب که خودش دچار ناباروری و کاهش شدید ذخیره تخمدان بود و بعد از تحقیقات گسترده خودش تونست ای وی اف موفقی داشته باشه و با اینکه تو یکی از بهترین کلینیک های ناباروری با اسکور بالا رفته بود نتیجه خودش رکورد جدیدی برای اون کلینیک محسوب میشد 

البته اضافه کنم فقط تغذیه نیست لایف استایل هم تو کیفیت تخمک خیلی موثره که کتاب بهشون پرداخته

نمیدونید چرا این مشکل بوجود دلیلش چیه ؟اگه واقعا همین بود باید چکار کنن؟

نه گلم علت اخلاف رشد این مدلی رو نمیدونم 

اگر کل بدن جنین کوچکتر از سن بارداری بود iugr حساب میشد که اغلب به خاطر نقص خون رسانی به جنین ، جفت تک شریانی، درجاتی از غلظت خون و... بوجود میاد

ولی اینو نمیدونم

پریناتولوژیست راهنمایی باید بکنه 

خانوما میشه راهنماییم کنین امروز میرم پیش دکترم برا سونو روز ۱۱ پریمه داروهای تحریک تخمک گذاری استفا ...

زینب جان این پستمو بخون بی زحمت

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره عزیزم بلاست مشخص میشه تازه من سریای قبل روز 11-12 بی بی چک میذاشتم جوابشم درست بود یه سری دیگه ...

شما هم بلاست انتقال دادین؟روز چندمین؟

واسه شما هم داخل رحمتون امپول تزریق کردن؟

شما چند تا بلاسته؟ کاش برامنم بلاست میکردن حس میکنم اینطوری بهتره

یه دونه سه روزه دوتا بلاست

تازه من دوست داشتم فقط سه روزه بذارن آخه برای بلاست خیلی از جنینا از بین میرن، برای من از 5تا جنین دوتاش بلاست شد بقیش از بین رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40