2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام شما انتقال دادین؟روزای انتقالتون این طوری حمام کردین؟من امروز بعد ۸ روز از انتقالم رفتم حموم ۴۰ ...

عزیزم چهل دقیقه دیگه زیاده نهایت ده پونزده دقیقه کافیه، منم تنهایی حموم میکنم کلا همیشه هرروز میرم در حد همون یه ربع بعد از انتقال کمتر میرم مثلا امروز چهارمین روزم بود رفتم، باید با آب ولرم رو به سرد خودتو بشوری حالا استرس نگیر دیگه به قول شوهرم بچه ای که بخواد بمونه به این چیزا نیست چون ما ای وی افی هستیم اینقدر حساس شدیم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اشتباهی ریپلای کردم 😂ببخشید شما چطوری رفتین حموم علایمتون چی بود اون اولا؟ هر وقت میام نی نی سایت ...

عزیزم😂😂😂 برنامه ی فردات چیه بگو آماده باشیم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم خیلی گرون بود.آره گفتن بین۴تا۶تزریق کن.همسر برام زد    

انشالله کلی تخمک خوب داری گلم ،دکتر بهت نگفت چند تا فولیکول داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما روز چندمین؟ببخشید اینو میپرسم سینه هاتون هم سفت شده چون من رو این علامت بارداری خیلی حساسم 😂همش ...

حالا من از روزی که پروژسترونم شروع میشه سینه هام درد میگیرن خیلی، چهارانتقال قبلیم داشتم الانم دارم😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کیسه کشیدم🤦‍♀️🤦‍♀️اخه ۸ روز نرفتم حموم بعد رفتم اینقد خودمو اذیت کردم😂کمرم درد گرفته بود جدی شما ...

نه عزیزم اشکال نداره فقط یه دوش ده دقیقه ای بگیر یک روز درمیون هم برو مشکلی نیست خودتو زیاد خسته نکن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اشتباهی ریپلای کردم 😂ببخشید شما چطوری رفتین حموم علایمتون چی بود اون اولا؟ هر وقت میام نی نی سایت ...

😂😂😂

من هیچ علائمی نداشتم هیچی با گریه رفتم آز دادم چون فکر میکردم منفی هستم به خاطر اینکه علائم نداشتم 

حموم من روز ۴ رفتم ده دقیقه بعد دیگه یک روزمیان رفتم 

اصلا حموم رفتن ربطی به مثبت و منفی نداره عزیزم فقط نباید کار سنگین بکنی همین خودت باش تو ورژن آرومتر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

وای مردم از خنده شادن جون 😂😂😂😂😂

اره عزیزم فقط پیورگان ۱۵۰ واحد...همش میترسم تخمکام کم باشه اخه دوز دارو رو حس میکنم کم گفته دکترم

انشالله‌که‌خیره‌وکم‌نمیشه

من‌‌‌اصلا‌پیورگان‌ندیدم‌واطلاعی‌ندارم

من‌روزی‌۳تا‌گونال‌۷۵‌میزدم

۶روزمونده‌به‌پانچر‌هم‌ستروتایداضافه‌شد

تخمک‌های‌منم‌زیادنشد..

۱۰تاتخمک‌داشتم‌‌۸تاجنین‌شد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

فردا کار خاصی ندارم ولی شبش خاستگاری ابجیمه میترسم فردا بیان بگن بچه ها شماروز خاستگاری خواهر برادرتون حضور داشتین چ رفتاری داشتین چکار کردین 🤣🤣🤣🤣بعد دقیقا من همون کاری رو انجام دادم که نباید 😂

سلام عزیزم اصلا اهمیتی نداره خیالت راحت، به خاطر تعدد تزریق تو اون ناحیه هست خاطرت جمع

سلام زینبی جون

پنجشنبه و امروز آزمایش دادم منفی شدم

حالا میخوام بدونم بین دوتا انتقال چقدر فاصله بدم یا اصلا فاصله نندازم وقتی پریود شدم سیکل دوباره شروع کنم.

یه سوال دیگه

عزیزم من ذخیرم خیلی پایین هست۰/۶ پانکچر شدن دوباره برام ریسک هست به نظرت الان که فقط یه فرصت انتقال دارم لازم هست قبلش آزمایش ایمنی یا چیز  دیگه بدم‌.

بازم ممنون که وقت میزارید و راهنمایی میکنید جز دعای خیر کاری از دستمون نمیاد خدا خودش آخرتون بده دوست عزیز

خدایا شکرت
وای مردم از خنده شادن جون 😂😂😂😂😂

😅😅

الهی همیشه بخندی عزیزم😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا کار خاصی ندارم ولی شبش خاستگاری ابجیمه میترسم فردا بیان بگن بچه ها شماروز خاستگاری خواهر برادرت ...

مبارکا باشه😍 خلاصه حواست به حرکاتت باشه جای حرف باقی نذاری😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان مجازی عزیزم  امیدوارم حال همتون خوب باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها هرکس می ...

عزیزم من توهمین.نی نی سایت داخل ی گروه بودم چنتا بچه ها بودن کرونا گرفتن.بچه اندازه پسر من داشتن ک شیرمیدادن. وماسک میزدن ک خداروشکر اصلا بچه هاشون.نگرفتن

ویک.چیز دیکه. من بابای خودم.کرونا گرفته و مامانم.داخل خونه ازش مواظبت میکنه باوجود اینکه بابام حدود ده روز از مریضیش میگذشت تقریبا که فهمید کرونا هست وتاقبل اون با مامانم کلا نزدیک ب هم بودن پای سفره مینشستن کنار هم.میخابیدن و ی زندگی معمولی مثه همه زن وشوهرا دیگه..

ولی مامانم باوجود بیماری قند ک داره. خداروشکر درگیر نشد.

بنظرم.اگه کامل رعایت کنی همونطور ک.گفتی دستاتو بشوری و ماسک بزن وموقعی ک ب دخترت شیر میدی یا توبغلته اصلا صحبت نکن ک مطمئن.شی ترشحاتی از دهانت بیرون نمیاد دخترت اصلا درگیر نمیشه ب امیدخدا.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹