2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بتات خوب رفته بالاعزیزم.منم اولی 60بوددومی 168ایناروبافاصله 48ساعت دادم ولی آزسومی روبافاصله 4روزداد ...

ای وی اف کردی گلم؟مشکلت چی بوده؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
آره خوبه.اصلانگران نباش انشالله فردا3برابرمیشه😉😘.صداتومیشنوه ک آزت مثبت شده .ب خداتوکل کن انشالله ...

راستي عزيزم الان چه علائمي داري؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وی اف کردی گلم؟مشکلت چی بوده؟

آره گلم.ذخیره تخمدانم زیر1بود

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
راستي عزيزم الان چه علائمي داري؟ 

هیچی فقط بعضی وقتازیردلم تیرمیکشه وعاشق ترشی هستم وشکموشدم.لکه بینی هم هنوزدارم ولی امروزخیلی کمترشده.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
نه اصلا به كمرم فشار نميومد خيلي هم خوب بود و اصلا اذيت نشدم. رو تخت دراز كشيدم و مامان و همسرم سرمو ...

کی مخالف حموم رفتنه عزیزم؟ قومای کیه؟

من که امروز روز چهارمم بود رفتم حموم تازه به زور تحمل کردم تا امروز نرفتم😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هیچی فقط بعضی وقتازیردلم تیرمیکشه وعاشق ترشی هستم وشکموشدم.لکه بینی هم هنوزدارم ولی امروزخیلی کمترشد ...

وااي الهي پس ترشي دوستي بچت پسره😍😍😍

من حالا فقط خيلي گرمم ميشه . خداروشكر كه داره تموم ميشه لكه بينيت. روزي چندتا آمپول پروژسترون ميزني؟ 

هیچی فقط بعضی وقتازیردلم تیرمیکشه وعاشق ترشی هستم وشکموشدم.لکه بینی هم هنوزدارم ولی امروزخیلی کمترشد ...

خداروشکر که کم شده خونریزیتون

شما بار دوم بود انتقال دادید؟

چند بار پانکچر کردید؟

خدایا شکرت
وااي الهي پس ترشي دوستي بچت پسره😍😍😍 من حالا فقط خيلي گرمم ميشه . خداروشكر كه داره تموم ميشه لكه ...

عزیزم دعام کن سالم باشه اصلابرام مهم نیست دخترپسربودنش.من گرمم میشه خخخ.آره کاش دیگ لکه بینی نباشه خستم کرده.2تاشیاف وی دونه آمپول میزنم توچی؟

عزیزم دعام کن سالم باشه اصلابرام مهم نیست دخترپسربودنش.من گرمم میشه خخخ.آره کاش دیگ لکه بینی نباشه خ ...

قطعا هست ان شالله سالم صالح تو آغوشت ميگيري. ان شالله ديگه داره كم ميشه داره قطع ميشه بيشتر استراحت كن. من يه شياف دو تا آمپول 

خداروشکر که کم شده خونریزیتون شما بار دوم بود انتقال دادید؟ چند بار پانکچر کردید؟

آره عزیزم باردومم بوددوبارپانکچرکردم ی بارپارسال برااولین میکروم وی بارامسال.جنین فریزپارسال نداشتم ک انتقال بدم کلا2تاداشتم ک انتقال دادم پارسال ک خدانخاست ونشد.این دفعه هم 3تاداشتم 2تاش انتقال دادم یکیش فریزکردم

آمپول هر روز میزدید از اول

ن ازوقتی خونریزی کردم وتستم مثبت شد.قبلش فقط روزی دوتاشیاف میزدم

کی مخالف حموم رفتنه عزیزم؟ قومای کیه؟ من که امروز روز چهارمم بود رفتم حموم تازه به زور تحمل کردم تا ...

دكتر قوامي عزيزم اشتباه تايپي بود. من ١٥ روز نرفتم اصلا . قوامي ميگه هرچي آب كمتر به كمر بخوره بهتره. 

اون نگفت كه ١٥ روز نرو خودم نزفتم. 

اشكال نداره كه حموم رفتي فقط دفعه بعد ميخاي بري ديرتر برو و زود هم بيا بيرون 

آره عزیزم باردومم بوددوبارپانکچرکردم ی بارپارسال برااولین میکروم وی بارامسال.جنین فریزپارسال نداشتم ...

ان شاءالله که به حق پنج تن همه مامانا نی نی هاشونو صحیح و سالم بغل بگیرن شما دوست عزیز هم همچنین.

منم یه بسته سه تایی فریز دارم موندم بلافاصله برم یا چند ماهی فاصله بندازم.

خدایا شکرت