2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نمیدونم کدوم سایت ولی اره داشت همون طورکه توگفتی اسمشوزدم میاره ولی من ازسایت نمیخوام بخرم میگردم ا ...

آره منم نمیتونم به سایت ها اعتماد کنم ،حالا انشالله بتونیم از داروخانه پیدا کنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز روز ٢٢ انتقالمه ولي من بتام به نسبت پايينه بايد دوباره فردا آز بدم خداكنه خوب بالا رفته باش ...

عزیزم چندباربتادادی وچندبودن

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم چندباربتادادی وچندبودن

سه بار بتا دادم ولي به فاصله ٤٨ ساعت يعني هر دو روز .

اولي ٥٣ بعد از ٤٨ ساعت ١٤٠ مجدد بعد از ٤٨ ساعت ٢٨٠ شد. نميدونم گفتم دوباره فردا برم آز بدم بعد از ٤ روز از آخرين آز.

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سه بار بتا دادم ولي به فاصله ٤٨ ساعت يعني هر دو روز . اولي ٥٣ بعد از ٤٨ ساعت ١٤٠ مجدد بعد از ٤٨ ساع ...

بتات خوب رفته بالاعزیزم.منم اولی 60بوددومی 168ایناروبافاصله 48ساعت دادم ولی آزسومی روبافاصله 4روزدادم ک 979شد.اگ فرداهم دوبرابرشده باشه عالیه.مهم نیست ک چندباشه مهم اینه ک رشدش تو48تا72ساعت دوبرابربشه حتی اگ 1ونیم برابرم بشه قبوله

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
بتات خوب رفته بالاعزیزم.منم اولی 60بوددومی 168ایناروبافاصله 48ساعت دادم ولی آزسومی روبافاصله 4روزداد ...

آره تا اون روز خوب بالا رفته. خداكنه فردا هم بره بالا و از اين نگراني دربيام . خدا صدامو بشنوه. 

وااي خدا از دلت بشنوه يعني هر دو روز ١/٥ برابر هم بشه خوبه؟ 

آره تا اون روز خوب بالا رفته. خداكنه فردا هم بره بالا و از اين نگراني دربيام . خدا صدامو بشنوه. ...

آره خوبه.اصلانگران نباش انشالله فردا3برابرمیشه😉😘.صداتومیشنوه ک آزت مثبت شده .ب خداتوکل کن انشالله فرداباخبرهای خوب میای

عزیزم اخه من صبح تزریق کردم...اشتباه زدم ینی؟

نه دختر خوب اشتباه نیست ببین داروهای ای وی اف بجز آمپول آزاد سازی موقع خاصی ندارن یعنی دست خود طرف هستش فقط میگن هرساعتی که زدین دفعه ی بعدم همون موقع تزریق بشه منتها من از دکترم پرسیدم همینجوری گفت بعدازظهر بزن وگرنه فرقی نداره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره خوبه.اصلانگران نباش انشالله فردا3برابرمیشه😉😘.صداتومیشنوه ک آزت مثبت شده .ب خداتوکل کن انشالله ...

ان شالله ان شالله🙏🙏ممنونم عزيزه دلم مرسي از اينكه روحيه خوب ميدي😘

ان شالله ان شالله🙏🙏ممنونم عزيزه دلم مرسي از اينكه روحيه خوب ميدي😘

فدات گلم.😚