2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام شادن جون خوبی چه خبرا مامان نشدی؟ من ۳۱ خرداد انتقال دادم مثبت شدم از رو ۹ بی بی چکم مثبت روز ...

سلام عزیزم❤ خوبم قربونت، شما خوبی؟

جدی میگی؟ چقدر حیف😔 ولی همین که مثبت شدی خودش خیلی خوبه نشون میده توانایی باردار شدنو داری

بازم جنین داری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ان شاءالله این سری مامانی منم دعا کن دلم شکسته😔💔

توکل به خدا عزیزم، انشاالله دل هممون شاد بشه به زودی😶❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يعني آزمايش دوم افت كرده بود؟ نبايد به خاطره اين مسئله داروي خاصي بخوري. آخه لانه گزيني كه ميكنه.&nb ...

بتای اولم ۱۲۸ دوم ۱۸۹ سوم ۱۸۰ دیگه بتا ندارم بعد چند روز رفتم سونو هیچی نبود بتام ۲۹😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بتای اولم ۱۲۸ دوم ۱۸۹ سوم ۱۸۰ دیگه بتا ندارم بعد چند روز رفتم سونو هیچی نبود بتام ۲۹😔

دکترتون چی میگه ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم❤ خوبم قربونت، شما خوبی؟ جدی میگی؟ چقدر حیف😔 ولی همین که مثبت شدی خودش خیلی خوبه نشون می ...

فقط دوتا دیگه دارم انتقال اول با هم بودیم منفی شدیم اگه یادت باشه آذر بود حدودا دومی این بود که اینجوری شد به دکترم میگم بررسی بکن آزمایشی چیزی علتش چیه میگه نمیخواد علتش آندومتریوزه که سقط شده مهر پریود شدی  باز بیا انتقال کلا سه تا دیفرلین نوشت که بزنم تا دی پریود نمیشم

دکترتون چی میگه ؟

هیچی میگه همین که مثبت شدی خلیه خانومای با شرایط تو با آی وی افم مادر نمیشن 😭تو دلمو خالی کرد گفتم مشکل ایمنی احتمالش نیست گفت نه 😔

عزیزم‌چرااین‌حرفو‌میزنی کی‌میگه‌مورفو‌درمان‌نداره همسرمن‌‌مورفو‌۴‌بود‌دکترگف‌لب‌مرز‌هس من‌‌‌۳ماه‌ ...

اب نخود رو چجوری درست میکردی 

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
هیچی میگه همین که مثبت شدی خلیه خانومای با شرایط تو با آی وی افم مادر نمیشن 😭تو دلمو خالی کرد گفتم ...

واااا ببخشیدا چه دکتر نادونی ، شما مشکلتون چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فقط دوتا دیگه دارم انتقال اول با هم بودیم منفی شدیم اگه یادت باشه آذر بود حدودا دومی این بود که اینج ...

آره یادمه آذر بود من دوباره بهمنم انتقال دادم که منفی شدم😕 دکترا فقط میگن بیاین انتقال بدین والا اینهمه دارو عوارض داره دیگه اعصاب خوردیش بماند

مگه دیفرلین بزنی پریود نمیشی؟ پس چرا من میشم، البته برای من همراه با ال دی بود، قبل از انتقالم شاید 20تا اینا زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اب نخود رو چجوری درست میکردی 

نخودخیس‌میکنی‌

۳روزتویخچال‌بمونه

بعدش‌آبشوجداکن..هرروزیه‌لیوان‌بده‌بخوره

کلا‌نخود‌برااسپرم‌خوبه..توغذاهات‌بیشتراستفاده‌کن

سیاهدانه‌باخرما‌وروغن‌زیتون‌‌باهم‌تفت‌‌بدی‌

هروزبدی‌بخوره‌..

پیازم‌هرروزیدونه‌بخوره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببخشیدقرصی که میگی رنج قیمتشومیدونی? اره واقعا اون روز رفتم یک قوطی بخرم دیدم گرونه گفتم30تابده فعلا ...

همون رنج اووابوست هست البته اگر پیدا بشه ،خودمم باید بگردم پیدا کنم ،زیاد استرس نداشته باش ،سعی کن که خوابت رو هم تنظیم کنی ،یه دکتری داخل اینستا میگفت اگر خواب تنظیم نشه بقیه درمانها فایده نداره ،میگفت تا ساعت ۱۲ شب دیگه باید خواب باشیم ،صبح زود هم بلند بشیم ،آب زیاد بخور ،پیاده روی کن ،انشالله اینبار کلی تخمک خوب داری ،اگر اضافه وزن هم داری سعی کن کم کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره یادمه آذر بود من دوباره بهمنم انتقال دادم که منفی شدم😕 دکترا فقط میگن بیاین انتقال بدین والا ای ...

بستگی به دوزش داره واسه من۳/۷۵بود آذر منفی شدم دوتا داد گفت بزن پریود شدی بیا انتقال تا فروردین نشدم که شدمم به خاطر کرونا مراکز بسته بود دوماه الدی خوردم ۳۱ خرداد انتقال دادم الانم سه تا نوشته میگه پریود میشی پریود مهر بیا🙄در صورتی که سری پیش دوتا داد ۴ ماه پریود نشدم الان نمیدونم چی میگه واسه خودش که میشی مثل قبل باشه تا دی پریود نمیشم

هلائم هم نداشتي اصلا؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ببخشیدقرصی که میگی رنج قیمتشومیدونی? اره واقعا اون روز رفتم یک قوطی بخرم دیدم گرونه گفتم30تابده فعلا ...

مصرف قند و شکر رو هم قطع کن ،غذاهایی هم که مواد نگه دارنده داره مصرف نکن ،گوشت گاو و گوساله نخور 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...