2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

تست های IgM و IgG تو ایران زیاد معتبر نیستن

اما منفی بودن IgG به نفع اینه که پروسه جدید شروع شده

کلا نگرانی نداره

تقریبا تمام جامعه گرفتاره الان

اشالا به سلامت زایمان می کنی

خانم دکتر سیده سهیلا عارفی، خیلی معروفه، مطبش هم غلغله اس 

کلیپ هاش تواینترنت هست توبرنامه های تلویزیونی صداوسیمادعوتش کردن اومددرمورد ای وی اف صحبت کرد

خدایابه امیدخودت🌺
منم تک و تنها دوره انتقالم رو سپری کردم. شربت شیر منیزیم هر ۸ ساعت یک قاشق گفتن در صورت یبوست بخوری ...

ممنون عزیزم

شما مامان شدی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام.دوستان عزیز

کسی میدونه دکتر افلاطونیان رو کجا میتونم ببینم؟میخوام راجع به مشکلم باهاش صحبت کنم.تهران میاد؟من شهرستان ام،فقط شنبه تهران هستم.یزد مطب داره؟

تو روخدا هر چی میدونید دریغ نکنید.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

سلام...میگم مامشکل داریم بچه دارنمیشیم بعدش دکتر گفته ای وی اف اینا.....ولی نمیتونم برم هم هزینشو ندارم .هم فک میکنم نمیگیره ....نمیدونم چه حسیه ولی از دنیا زده شدم .الان حتی دکترم نرفتم یه ساله .....یه حسه پوچی نامیدی نمیتونم خودمو راضی کنم برم دکتر .شوهرمم مث خودم

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید