2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045774 بازدید | 684483 پست
اینجا اکثر دوستان ای وی اف کردن منم انجام دادم ولی امروز منفی شدم

نمیدونم اما فکر کنم شما مثبتی. حتما آزمایشت رو تکرار کن و داروهات رو قطع نکن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میخواستم بدونم هزینش چقدر شده ؟و کجا انجام دادن.  ابن سینا کسی انجام داده؟ من بررسی ژنتیکی هم ...

من ابن سینا انجام دادم...بسته به نوع داروهات و مرکزی که انجام میدی از 6 تا 20 متغیره...توی ابن سینا به طور متوسط باید 10 تومن داشته باشی.

بررسی ژنتیکی رو همه اولش انجام میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسپرم همسرم توی آزمایش ژنتیک بررسی شده، همه چیش نرمال بود ممکنه توی بررسی ایمنی از نظر دیگه ای بررس ...

عزیز من تو صحبتهای دکترای طب سنتی شنیدم تاکید داشتن بچه ای که قلبش دیر تشکیل میشه رو سریع نرید سقط کنید. این بچه ها دیرتر قلبشون تشکیل میشه. خیلی تاکید کردن که به سفارش دکترای علم وارداتی الان تا یمدتی گذشت، زودی نگید بچه قلب نداره. حوصله کنید قلبشم شروع به زدن میکنه. این جنین ها اول مغزشون تشکیل میشه. خیلی ام باهوشن و گاهی نخبه میشن. عجله بره سقط نکنید

اها. خوشبحالت تو برای تعیین جنسیت میری . من برای این که بچم مشکل ژنتیکی نداشته باشه... 

نفیسه بچه هات دنیا میان بعد میمیرن؟ یا در حین بارداری؟ الان کروموزوم یا ژن معیوبت رو مشخص کردی؟

خواهش 
عزیزم فولیکول غالب که نیستن ریزن کم کم تعدادشون کم میشه دوتا اخر غالب میشن تو سونو نصر نشون مید ...

آره منم رفتم ۱۰ تا فولیکول داشتم روزی که سونوم کرد، منم بدون دارو. منم ندیدم جای دیگه بگن. اصلا با همین روش دونرها رو انتخاب میکنه. نمیدونم اما شنیدم زیر ۲۰ فولیکول تو سونو،دونر قبول نمیکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چقدرهزینه کردی؟؟کجا انجام میدی؟

اگر هزینه اش زیاده براتون میتونینن دولتی برین انگار 80 درصد هزینه ای وی اف رو بیمارستانای دولتی بعضیاشون میدن...این طوری شاید با یه مبلغ خیلی کم بتونی انجامش بدی

اگر هزینه اش زیاده براتون میتونینن دولتی برین انگار 80 درصد هزینه ای وی اف رو بیمارستانای دولتی بعضی ...

نه گلم .میرم ابن سینا . دولتی چرا برم 

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
نفیسه بچه هات دنیا میان بعد میمیرن؟ یا در حین بارداری؟ الان کروموزوم یا ژن معیوبت رو مشخص کردی؟

سلام خوبی؟؟ اره بدنیا میان .ژن معیوبم رو مشخص کردم

من ابن سینا انجام دادم...بسته به نوع داروهات و مرکزی که انجام میدی از 6 تا 20 متغیره...توی ابن سینا ...

راضی بودی؟نتیجه گرفتی؟؟؟ PGD رو باید روی ژنی که مشخص شدن انجام بدی .همینطوری انجام فکر نکنم بدن

سلام به همگی دوستان کسی که انوکسا میزنه برای سزارین چند وقت قبلش باید قطع کنه امپول رو تجربه دارید ...

سلام عروس کوچولو خوبی ؟ تاریخ زایمانت کی شد به سلامتی ؟ وزن پسرمون خوب شد؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
جدی چه خوب؟ هول اگزوم دادی؟ کجا دادی؟

هول اگزوم ندادم و نمیدونم چیه . فقط یه ازمایش از بچه گرفتن زمانی که فوت کرد که مشخص شد بیماری متابولیکی داره . سوخت ساز اگه اشتباه نکنم

جدی چه خوب؟ هول اگزوم دادی؟ کجا دادی؟

بهم گفتن یه ازمایش از خودت میگیریم که مشخص بشه اون ژنو خودت داری یا نه. ۹۹ درصد مشخص شده ولی اگه این ازمایشو بدم میشه ۱۰۰ درصد .که فکر کنم باید برم PGDو ivf