2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
نه باید جای دیگه بگیری من تو سعادت اباد وقت گرفتم فردا 

اگر نخوای طبیعی باردار بشی و مستقیم ivf کنی ، دکتر نصر بازم میفرسته برای عکس رنگی؟چون فکر نکنم برای میکرو خیلی عکس رنگی به درد بخوره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم عزیزم من الان دوهفته هست خونه مامانم هستم و اجازه ندادن کاری کنم و همش می گفتن بخواب و ...

ندا جون خیلی خیلی تبریک میگم خداروشکر مامان خانوم 💙💓

انشاالله سالم و سلامت بیاد بغلت🤱

عزیزم نشستن زیاد خوب نیست تو خونه آهسته راه برو به خاطر مصرف داروها هم مایعات زیاد بخور 🌺🧚‍♂️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شادی جون به سلامتی..امیدوارم هردوشون برات دوتا نی نی سالم و دوست داشتنی بشن و حسابی دور و برت رو شلو ...

قربونت عزیزم، ممنون😍😍😍

توکل به خدا ...❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادی جون حتما شربت معده از مدل ملینش بخور.دکتر من برای بعد از انتقال برای اینکه یبوست نشم اینو بهم د ...

لی لی جون شما اسمش رو میدونی؟ اتفاقا دارم اذیت میشم روغن زیتونو قیصیو آلو فقط یه روز روم اثر داره اونم کمی فرداش دوباره یبوست دارم😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله به سلامتی گلم ، بله میلاد بودم . سری اول نپرسیده بودم ولی این سری پرسیدم ی خانم جوان بود گفت ...

منم پرسیدم زنگ زد پایین پرسید گف خوبه که فریز شدن. از 24 تا تخمک 11تا جنین شد تو بسته 6تایی

انشالله به سلامتی گلم ، بله میلاد بودم . سری اول نپرسیده بودم ولی این سری پرسیدم ی خانم جوان بود گفت ...

الکی میگن عزیزم اینا میخوان هزینه انتقالو بگیرن ضعیفم باشه انتقال میدن برای منو دوسری پیش ضعیف بود انتقال دادن بازم بار دومو چون خودم پیگیر بودم بهم گفتن ولی بار اولو بعدش بهم گفتن، این سری ام بهم گفتن بلاست شدن ولی خدا میدونه راست گفتن یا نه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لی لی جون شما اسمش رو میدونی؟ اتفاقا دارم اذیت میشم روغن زیتونو قیصیو آلو فقط یه روز روم اثر داره او ...

آلومینیوم ام جی -ملین و به اختصار توی نسخه نوشته شربتmom...فقط بعد از نهار و شام بخور

من یه کیست گنده دراوردم موقع انتقالم ولی اصلااااا لکع بینی نداشتم...بعیده از علایم کیست لکه بینی باش ...

خب پس دلیل این لکه بینی ها چیه نگران شدم الان چند روز لکه بینی دارم

آلومینیوم ام جی -ملین و به اختصار توی نسخه نوشته شربتmom...فقط بعد از نهار و شام بخور

دست گلت درد نکنه😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه بار ازرویان گرفتم یه بارهم رفتم رویان نبود ولی ادرس داروخونه ۲۲بهمن رو دادازاونجاگرفتم.برین رو ...

سلام عزیزم خوبی؟چقدر دنبالتون میگشتم

سیکل میکرو شروع کردید ؟چی شد؟میشه درخاست دوستیمو قبول کنی