2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
ماشاالله همه ی تخمکات گرفتنا  مکمل چیا میخوردین؟ ببخش گلم سوال زیاد میپرسم مام شرایطمون مثل ش ...

خواهش می کنم عزیزم ، مکمل بهم نداده بودن و خودمم کاری نکردم. فقط داروهای تخمک گذاری و ویتامین دی و اسید فولیک . 

آهان الان یادم افتاد خود خانم دکتر ی بسته کپسولی داد که روش اسم نداشت ازمم پولش رو نگرفتن فک کنم داروی تحقیقاتی هست به همه میدن و بهم فرم داده بودن که موقع خوردنش چه عوارضی بدنم نشون میده که منم اوکی بودم و هیچ عوارضی نداشت ولی واسه بعضیا حالت تهوع اینا داشت که دارو رو قطع کرده بودن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از الزهرا خبر ندارم چطوریاس من 30 تا تخمک داشتم که 30 تا جنین شد . بار اول دو تا انتقال دادم منفی ش ...

نداجون همسرت همچین ضعیفم نیستا چون همه تخمکات جنین شده ...خودتم ماشالا ۲۰وخورده ای جنین داری😉😉فک کن کلی بچه داری هنوز توآزمایشگاه 😁

چقدر خوب که همش جنین شدن.مشکلتون چی بود؟

من خودم pco خفیف هستم ولی همسرم هم تعدادش کمه هم تحرکش افتضاح و هم شکلش خراب . خدا خودش معجزه کرد واسم . قربون خدا برم که دلم رو شاد کرد . انشالله دل همه به زودی شاد شه

نداجون همسرت همچین ضعیفم نیستا چون همه تخمکات جنین شده ...خودتم ماشالا ۲۰وخورده ای جنین داری😉😉فک ک ...

والا به من می گفتن خیلی ضعیفه و جنین ها شاید به خاطر اسپرم نمونن  فقط یکیش تلف شد . فعلا 25 تا داریم شکر خدا . می خوام روش کار کنم قوی بشه و دومی رو طبیعی باردار شم 

خودش که خیلی دوس داره طبیعی باردار شم میگه به همه بگو طبیعی هست . بیچاره خیلی اذیت شد تو این چن سال