2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
برای من خیلی درد داشت روزای اول  جیغ میزدم ولی بعدش ۴۵ درجه میگرفتم سوزن که میرفت داخل حالت ۹۰ ...

چجوری ۴۵درجه میرفتین داخل بعدصاف میکردی پوست کشیده میشه که نمیشه عزیزم؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اگه سوزنش مثل سرنگ انسولین باشه خوبه ولی کلفتره،  منم تا الان دوتا مارکشو امتحان کردم یکی ا ...

اره دقیقامنم همینطوری،ولی یادمه پارسال دوستانی بودن ک میگفتن اونجوری ک شمامیگین سوزش نداره،نمیدونم چرابعضی بدناراحتتربراشون،منم‌دوتاعوض کردم فرقی نکرده بودبرام

عزیزم تعداد خوبه اما شکل 0هست و شکست اسپرم بالاست منم ذهیرم کمه زمان ندارم که صبر کنم تا شاید مورفو ...

اگه ب همین زودی میخاید اقدام کنید یعنی یکی دو ماهه آینده

حتما حتما شوهرت ژل رویال مصرف کنه یعنی رو همه اثر داره روی همسر منم ک امیدی نداشتم اصلا، تاثیر کمی داشت مطمینن برا همسر شما تاثیرش بیشتر میشه چون تعداد نرماله... همین ژل، مورفو رو برای شما کمِ  کم ب یک میرسونه و خیلی بهتر از صفر... و حتما در همین تایم کم تغذیه رو کنترل کن.. روزانه حبوبات، مغزیجات خام، حذف نان و برنج سفید و جایگزین کردنمبرنج قهوه ای و نان جو، حذف رب و آبلیمو کارخونه ای و جایگزین کردن گوجه و لیمو تازه، صبح ها هم 

تخم مرغ محلی

من هنوز سیکل جدید رو شروع نکردم ولی پنجاه روزه ک اینکارارو کردی، آزمایش جدیدش بهتر شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عکس رنگی رحم گرفتم چشام سیاهی رفت 😓خیلی بده 

بی حسی نزده بودن براتون؟؟مسکن نداشتین؟منم بایدبرم فعلابخاطرکروناشوهرم گف صبرکن نرو

اره دقیقامنم همینطوری،ولی یادمه پارسال دوستانی بودن ک میگفتن اونجوری ک شمامیگین سوزش نداره،نمیدونم چ ...

مطمئناً بدن با بدن فرق داره و اینکه من فکر میکنم وقتی تزریقات هم زیاد باشه کم کم بدن حساستر میشه من خودم تو یکسال اخیر خیلی آمپولهای مختلف و به جاهای مختلف بدن تزریق کردم دیگه الان احساس میکنم آستانه دردم هم نسبت به قدیم پایین اومده 

بعد پانکچر نرفتی دکتر ؟  چون تعداد تخمکت زیاد بوده باید میرفتی دکتر آب شکمتو ببینه چقده با دار ...

قرص کابرلین واژینال می زاشتی؟دکتر به منم شکمم آب آورده بود داد می خوردم که، مگه واژیناله؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره اگه سوزنش مثل سرنگ انسولین باشه خوبه ولی کلفتره،  منم تا الان دوتا مارکشو امتحان کردم یکی ا ...

شما تو بارداری هنوزم داری میزنی؟

به سوزنش نیست. به پوادشه به نظرم. وقتی داری میزنی ببین قطره سرش نباشه. چون همینجوری فشار نداده ازش قطره در میاد. اگه بود پاک کن. آخر تزریق هم ۱۰ ثانیه صبر کن که هر چی مواد سرشه تخلیه شده باشه. به گفته داروخانه اگه موادش زیر پوستت بره میسوزونه.

اگه خارجی بود باور کن نمیسوزوند😥

مطمئناً بدن با بدن فرق داره و اینکه من فکر میکنم وقتی تزریقات هم زیاد باشه کم کم بدن حساستر میشه من ...

اره واقعا،اینوحق دارین،من اصلااینقدحساس شده بودم قبل تزریق گریه روشروع میکردم،استانه دردم پایین اومده،دلم برای خودم میسوخت تاکی این همه امپولواین همه بدبختی اخه