2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تعداد بالای40میلیون هست.البته با دارو رسید به این مقدار.شما هم همین مورد رو دارین؟

خداروشکر تعدادش خوبه

شوهر من زیر یک میلیون هست

چون گفتید دکتر گفته از بیضه باید بگیره برام سوال شد چون یه ارولوژ ب ما هم گفت باید از بیضه نمونه بگیریم

ولی پیش یه ارولوژ مجربتر رفتیم با اینکار موافق نبود گفت واسه شما آسیب میزنه و ممکنه دستکاری بیضه کلا تعدادش رو صفر کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چیزی نگفتن ....راستش من ۶ سال پیش یه بار فریز کردم ...نمیدونم چرا دوباره زخم شده😔دکتر گف باید جو ...

منم قبلا فریز کردم باز 6 ماه پیش که پاپ اسمیر دادم زده بود التهاب، انشاءالله که با فریز یا دارو برامون رفع شه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه من رفتم پیش دکتر ایمونولوژی زرنانی اون فهمید و تشخیص داد تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوت ...

پناه بر خدا، انشاءالله با داروها برات رفع شه عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها. حالم گرفته. پریودم چند روزه عقب افتاده از دیشبم تخمدان راستم تیر میکشه. صبح چند قطره خو ...

گلم بادکش روچه روزی باید انجام داد؟قبل پری یابعد پری یازمان پری؟

خدایابه امیدخودت🌺
نه عزیزم زیاد نمیشه اولی خطا بوده یا دومی  دوست منم این جور شده بود اولین بار گفتن ذخیره زیر ی ...

منم همش میگم مجدد ازمایش بدم چون خودم ازتخمدانام فمیدونم سالمه نزدیک پری انقدردردمیکنه متوجه میشم اصلا کی فولی ازادمیشه 

دوست دارم مجدد ازمایش بدم حالا نمیدونم دوباره توسیکل این ازمایشو مینویسن؟

خدایابه امیدخودت🌺
خداروشکر تعدادش خوبه شوهر من زیر یک میلیون هست چون گفتید دکتر گفته از بیضه باید بگیره برام سوال شد ...

عزیزم تعداد خوبه اما شکل 0هست و شکست اسپرم بالاست منم ذهیرم کمه زمان ندارم که صبر کنم تا شاید مورفو درست بشه.مجبورم اینکارو بکنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........