2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

خانم‌ها به چیز عجیب

من ۸ ماه پیش آزمایش amh دادم ۱.۹ بود

انقد استرس داشتم که تو این مدت چقدر پایین اومده پریروز رفتم آزمایش دادم دوباره . جوابش اومده ۲.۸

به نظرتون ممکنه ذخیره تخمدان زیاد بشه؟

سلام بچه ها. حالم گرفته. پریودم چند روزه عقب افتاده از دیشبم تخمدان راستم تیر میکشه. صبح چند قطره خون اومد دیگه نیومد. قرار بود پریود که بشم سیکل آی وی اف رو شروع کنم ولی تصمیم داشتم بازم تقویت کنم و بندازم برای سیکل بعد. ماه پیش تخمدان راستم دو تا کیست هموراژیک داشت, چپم دکتر گفت کوچیکه. از اون موقع خودم کلی مکمل و بادکش و ماساژ و گهگاهی ورزش کردم هیچ وقتم پریودم عقب نمیفتاد و منظم بود. برم پیش دکتره بگم دوباره سونوم کن؟ این چه مکافاتیه آخه اونم تو سن 33 سالگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشع گلم ممنونم پرولاکتین بالا جز مانع بارداری دیگه چه تاثیر سوئی داره؟

اتفاقا  خطرناک  هم هست من‌پرولاکتین  بالای ۱۰۰۰ بود ازم ام ار آی گرفت  ببینه غده هیپوفیز بیش از حد رشد کرده یا نه حتما پیگیری کن

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
خانم‌ها به چیز عجیب من ۸ ماه پیش آزمایش amh دادم ۱.۹ بود انقد استرس داشتم که تو این مدت چقدر پایین ...

نه عزیزم زیاد نمیشه اولی خطا بوده یا دومی 

دوست منم این جور شده بود اولین بار گفتن ذخیره زیر یک 

دومین بار شد ۶ 

دکتر گفن اولی خطا بوده این ازمایش اشتباه زیاد داره 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خییییلی حالا مثل من نبودی کل سیکلو هفته ای یه بار سونو بودم 😕😕😕ماهی یه بارم ازمایش 😐

من از راه دور چقدر برم بیام خدا میدونه 

خانم‌ها به چیز عجیب من ۸ ماه پیش آزمایش amh دادم ۱.۹ بود انقد استرس داشتم که تو این مدت چقدر پایین ...

نه عزیزم ذخیره که زیاد نمیشه 

هر دو آزمایش رو یه جا دادی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره برای شماسخت میشه یکم، ایشالا که سیکلت خوب پیش بره وبه زودی پسملی رو بیاری 😍

مرسی عزیزم هرچی خدا بخواد شما هم انشالله به خواستتون برسید 

نه امکانش نیست 

هر دوبار یه آزمایشگاه بوده ؟؟

جای معتبر تکرار کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود