2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
شما گفتی چندتا تخمک وجنین داشتی؟

4تاتخمک 3تاجنین دوتاگریدaی دونهb

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ممنونم عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا.واقعیتش تقریبامث قبل پری هام بودم ومث اون دفعه ک میکروکردم ومنف ...

ازبس نگرانم همش دنبال علامتم یکم که راه میرم نگران میشم میگم نکنه بد باشه واسم درازکشیدم میگم حتما ضرر داشته ی وسواس بدی گرفتم الانم انجیر خوردم چون یبوستم باز استرس گرفتم کی باشه این روزا تموم شه 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازبس نگرانم همش دنبال علامتم یکم که راه میرم نگران میشم میگم نکنه بد باشه واسم درازکشیدم میگم حتما ض ...

عزیزم من دفعه اول ک میکروکردم ی هفته استراحت مطلق بودم تکون نمیخوردم بعدشم خیلی استراحت کردم ولی منفی شداین دفعه روزدوم انتقال ظرف شستم آشپزی کردم وخیلی آروم بودم.چون ب خداتوکل کردم وگفتم هرطورخودت صلاح میدونی.توهم ب خداتوکل کن مطمئن باش آروم میشی.استرس برات سمه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ازبس نگرانم همش دنبال علامتم یکم که راه میرم نگران میشم میگم نکنه بد باشه واسم درازکشیدم میگم حتما ض ...

انشالله ک میای خوشحالمون میکنی باآزمایش مثبتت.

انشالله ک میای خوشحالمون میکنی باآزمایش مثبتت.

ممنون ان شاالله روز ازمایشم میفته روز عید غدیر که همه جا تعطیله😥از بی بی چک هم متنفرم به خودم قول دادم اصلا سمتش نرم فقط ازمایش دیگه نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه باخودم میگم اگه جوابش مثبت شد میخوام برم ۱۰تا بی بی چک بگیرم همشو امتحان کنمو و مثبت شه تا بلکه یکم عقدم خالی شه ی بارم مثبتشو ببینم😂

ممنون ان شاالله روز ازمایشم میفته روز عید غدیر که همه جا تعطیله😥از بی بی چک هم متنفرم به خودم قول د ...

عزیزم منم بی بی نزدم .آره نزن ی دفعه میری میگه مثبته خیلی حال میده😍

سلام دوستان یه سوال داشتم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم 🙏🏻

اول اینکه من گونال ۷۵دکتر برام نوشته هر جارو میگردم پیدا نمیکنم اگه کسی اطلاعی داره از کجا میتونم پیدا کنم ممنون میشم؟؟؟ 

دوم اینکه میشه به جای گونال ، سینال اف البته خارجیشو بگیرم یه جاهم گونال دوز ۳۰۰داشت اون چطور کدوم بهتره ؟؟یا حتما باید خودش باشه ؟؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزدلم ماه قبل هیستروسکوپی  تشخیصی و خراش انجام دادم با بیهوشی در رویان درد زیاد  ند ...

عزیزم هزینه هیستروسکوپی چقدر شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان یه سوال داشتم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم 🙏🏻 اول اینکه من گونال ۷۵دکتر برا ...

سلام ب روی ماهت.اگ اصفهانی آدرس بدم

ادرس را بده اگه من رفتم داشته باشم

خیابان شریعتی شرقی روبروی متروشریعتی داروخانه بختیاری .

هیستروسکوپی  و خراش بیمارستان  رویان ۱۲۰۰ عزیزم

ممنون گلم ،انشالله که مامان میشی 😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم اميدوارم عزيزم کمر درد پريود هم دارم بنظرت از استراديولع

اره عزیزم به خاطر داروهای انتقال 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷