2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
انشاالله همه چی خوب باشه و به موقع انتقال بدی و مامان بشی  ببین استرادیول میخوری مایعات زیاد ب ...

ممنونم اميدوارم عزيزم کمر درد پريود هم دارم بنظرت از استراديولع

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من برعکس شما بدون دارو ضخامتم میره بالا فکر کنم دلیل منفی شدنمم همین ضخامتم بود 

ذخامتت چند بود انتقال دادن برات؟ چاقي ؟ 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم اعتماد کن خاطرت جمع  اگر با چند تا ویتامین همه چی اوکی میشد خیلی خوب بود و مهم اینه ک ...

زینب جون امکان داره اگر منم ال دی بخورم جوابدهی تخمدانهام به آمپولها بهتر بشه ،آخه دکترها میگن جوابدهی خوب نیست ،آذر ماه که رویان آز دادم ذخیره م 1.7 بود ولی خودم حس میکنم جوابش کاذب چون سه ماه قبلش پانکچر شده بودم ،میگم شاید بر اثر داروها عدد ذخیره بالا نشون بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای جنین شناس هم مرده کاش خود دکتر انتقال میداد    

شما مرکز مشتاق اصفهانی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانمای عزیز کسی میدونه یک پن پیورگان که نوشته ۳۰۰ باید چن روزه تموم بشه روزی ۱۵۰ واحد میزنم ... ...

ن عزیزم یه مقدار اضافه میمونه ،میشه بپرسم ذخیرتون چند بود که دکتر پیورگان نوشت ؟

سلام خانوما اینجا کسی پستای منو جواب نمیده چرا😔😓

من ماه قبل شروع کردم ب خوردن مکمل و قرص اووبوست و الان دو سه روز تاخیر دارم 

و میخوام با شروع پریودی وارد سیکل میکرو بشم 

حالا نمیدونم این تاخیر بابت قرص یا باردارم بی بی چکم نمیزنم امیدی ام ندارم چندان .حالا ب نظرتون من اووبوست رو ادامه بدم اگه احتمال بارداری باشه ضرری ندارع؟؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
یکی از داروهایی که اصلا برای درمان کرونا میدادن همین پردنیزولون بود عزیزم. نگران نباش

اره منم به مدت شنیدم ولی انگار بعدش گفتن نباید بدید دیگه من مجبورم بخورم خیلی هم میترسم ک ایمنی بدنم بیاد پایین

عزیزم اگر بیرون نری و مهمونی نری اصلا جای نگرانی نیست، دیگه قراره مامان بشی گلی 😍 😍 😍 😍  ه ...

باشه عزیزم بیرون ک اصلا سعی میکنم نرم انشاالله ک به این درمان جواب بدم چون شنیدم قرص پردنیزولون همه التهاب هارو از بین میبره منم ک التهاب رحم دارم

آره عزیزم دکتر این ماه به منم داده نگران نباش دکترا خودشون یه چیزی میدونن که میدن فقط خودتو تقویت کن ...

ااا پس شمام دادم خیالم راحت شد ، به شما برا چی دادن؟ 

به من برا التهاب رحم و سقط دادن۵ هفته همراه با اسپیرین

ن عزیزم یه مقدار اضافه میمونه ،میشه بپرسم ذخیرتون چند بود که دکتر پیورگان نوشت ؟

مرسی عزیز دلم انگار ۴۰۰واحد گذاشتن داخل هر کدوم زنگ زدم از داروخانه پرسیدم ..من ذخیره ام ۷بود..شما چی؟پیورگان زدین تا حالا؟

شماهم اونجا رفای؟دکترتون کی بود؟من مطب دکتر رضوانی میرم

من قبلا مشتاق میکرو کردم با دکتر احمدی ،خواستم بگم انتقال خود دکتر انجام میده ن جنین شناس