2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
جنین شناس انتقال داد دکتر زنان؟

نه همیشه جنین شناس انتقال میده دکتر فقط کاتترو آماده میکنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لکه بینیت قطع شد؟ امروز بی بی چک نذاشتی؟ 

بله قطع شد دیروز گذاشتم ۵ صبح که دو خط نشد ساعت یازده صبح دیدم هاله داره دوباره زدم که نیم تا یه ساعت طول کشید هاله بندازه امروزم نزدم ولی جمعه که زدم زیر دو سه دقیقه هاله پررنگ انداخت نمیدونم اون لک بینی باعث شده جنین دفع شه و افت پیدا کنه بتا حالا ان شاءالله پنجشنبه میرم آزمایش که روز ۱۴ انتقال میشه دکترم برا شنبه که روز ۱۶ هست نوشته ازمایشو

خدایا شکرت
من يه مارك جديد گرفتم اين يكم ظريف تره نميسوزه سرنگش زرده قبلي طوسي بود از درد اشكم در ميومد اما ٤ ت ...

دست گلت دردنکنه خواهر،بذاری ممنون میشم برای انتقال بعدیم بدردمیخوره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون به خیرگذشت خوش اخلاق بود قشنگ توضیح داد😊 گفت پنج تاشم صبح بزنم

عزیزم چون تواتاق سونو دوسه نفر هستن شلوغ میشه ولی عصری که یکم خلوت تره خانوم نوروزی با ارامش جواب میده 

سلام پروانه جون، من سوم پریودی انجام دادی دیگه پری که تموم شد لکی ندیدم بجز یه بار

چه جالب هر دکتری یه روشی داره من ۱۷ پریودی انجام دادم .ان شاالله اینبار صاحب یه دختر و پسر سالم  وناز نازی میشی‌.😍😍😍

سلام به همه ...وسلام به تورک آنا امیدوارم که حالتون خوب باشه .الان دیگه خداروشکر نی نی هات برا خودشو ...

عزیزم شما وقتی پریود میشی روز اول خونریزی شدید وشفاف داری ؟ یاروز اول لکه بینی دارید وروزای بعدی خون رنگش تیره اس  ؟ ببخشید که میپرسم چون من رفتم طب سنتی بهم گفتن اگه همیشه زیرشکمت سرده وروز اول پریود لکه بینی داری نشانه رحم سرده .....اگه اینطوریه طب سنتی برو عزیزم من خودم با اینکه رحمم گرمه ولی روغن سیاه دونه وکنجد به زیر ودورنافم میزنم شال میبندم ...میگن تخم هویج هم از اول پریودی دم کنید بخورید خوبه 

اره خدایی انوکساهاکلفتن،نمیدونم چرانازکترش نمیکنن،برای من میسوزوندهربارمیزدم تانیم ساعت فقط گریه میک ...

برای من خیلی درد داشت روزای اول  جیغ میزدم ولی بعدش ۴۵ درجه میگرفتم سوزن که میرفت داخل حالت ۹۰ درجه نگه میداشتم واروم تزریق میکردم سوزشش خیلی کم بود 

همچنین عزیززم👶👶  انشالله هر دومون خیلی زود

سلام.گلم.رفتم رویان اسامی جنین شناس هایی که رو مانیتور مینوشت .دکتر عبد الحسین شاهوردی دکتر محمد مهدی آخوندی دکتر مجتبی رضا زاده دکتر پوپک افتخاری دکتر لیلی کریمیان دکتر بیتا ابراهیمی دکتر بهار موقر.