2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
عزیزم دقیقا این که گفتی یک نوع سیکل لانگ هست که برای پانکچر رو شما توضیح دادی اما اغلب برای افراد ب ...

اهان اخه دکترمن چیزی نگفت فقط بهم گفت پرتخمک نیستی تو ازمایشاتم هم ذخیره تخمدان نبود

یا رب العالمین
عزیزم دقیقا این که گفتی یک نوع سیکل لانگ هست که برای پانکچر رو شما توضیح دادی اما اغلب برای افراد ب ...

ممنون ببخشید زیاد سوال میکنم.

مصرف ال دی روی تخمک ها یا کیفتشون تاثیری نداره؟

واینکه ضخامت رحم چی؟

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خدایی انوکساهاکلفتن،نمیدونم چرانازکترش نمیکنن،برای من میسوزوندهربارمیزدم تانیم ساعت فقط گریه میک ...

من يه مارك جديد گرفتم اين يكم ظريف تره نميسوزه سرنگش زرده قبلي طوسي بود از درد اشكم در ميومد اما ٤ تا از جديده زدم عالي بود اگه خواستي اسم شركتشو بگم

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
همون ویتامین D کافیه عزیزم خودت هم فولیک اسید بخور،  برای آقایون با اسپرم ضعیف مصرف ویتامین س ...

شوهرمن ازواسپرم هست وباید fna بشه گفتن کیفیتش برای میکرو مناسبه.اونروز عکس ازمایشو براتون فرستادم

یا رب العالمین
ممنون ببخشید زیاد سوال میکنم. مصرف ال دی روی تخمک ها یا کیفتشون تاثیری نداره؟ واینکه ضخامت رحم چی؟

عزیزم مصرف ال دی باعث یک دست شدن فولیکول ها میشه و اصلا اثر بدی روی کیفیت تخمک نداره خاطرت جمع

بوسرلین یا دیفرلین جزء داروهات نیست.؟؟ 

نه دکتر گفت هرماهی میخوای میکرو بشی دوم پریود بیا سونوبگیرم وداروهاتوشروع کنم .من چون میخوام ماه بعد برم گفتم ال دی بخورم زودتر پریود شم.ازماما پرسیدم گفت اشکال نداره

یا رب العالمین
سلام به همه ...وسلام به تورک آنا امیدوارم که حالتون خوب باشه .الان دیگه خداروشکر نی نی هات برا خودشو ...

اخه کسایی هم که اسپرم دارن باکاندوم جلوگیری میکنن اسپرمو نمیبینن که

خدایابه امیدخودت🌺
شوهرمن ازواسپرم هست وباید fna بشه گفتن کیفیتش برای میکرو مناسبه.اونروز عکس ازمایشو براتون فرستادم

‌پس حتما مکمل مصرف کنن که همون چند تا اسپرم هم خوب و عالی باشه، هر چند که فرصت 70 روز نباشه ولی بازم خوبه

@shadennn   سلام عزیزم.شما هم بعد از خراش لکه بینی داشتی ؟ تا چند روز ادامه داشت؟

سلام پروانه جون، من سوم پریودی انجام دادی دیگه پری که تموم شد لکی ندیدم بجز یه بار

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهي خدا از زبونت بشنوه عزيزم دارم روز 6تا استراديول خارجي ميخورم 

انشاالله همه چی خوب باشه و به موقع انتقال بدی و مامان بشی 

ببین استرادیول میخوری مایعات زیاد بخور چون غلظت خون میاره تا میتونی و آب و آب میوه بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷