2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی خانومی نه فعلا هیچی، فقط اینجا مطلب میخونم😊 ماه پیش کیست داشتم برا همین اقدامی نداشتم. تا یک ...

من که نتونستم شوهرما راضی کنم بریم تهران.انشاله شما نتیجه بگیری.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه خوب بوده قرص میخوری ؟ فکر کنم تا ۱۶سیکلت انتقال بدن 

الهي خدا از زبونت بشنوه عزيزم دارم روز 6تا استراديول خارجي ميخورم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خدایی انوکساهاکلفتن،نمیدونم چرانازکترش نمیکنن،برای من میسوزوندهربارمیزدم تانیم ساعت فقط گریه میک ...

انوکسا رو باید خیییلی آروم خالی کنی 

من شاید هر کدوم رو که میزنم یک دقیقه طول میکشه. اینطوری هم سوزشش خیلی کمتر میشه هم کبود نمیشه 

عجیبه یعنی مرکزتون یا دکترتون نوع سیکلتونو تعیین نکردن و نگفتن بهتون چه نوع سیکلم براتون مناسبه؟؟ &n ...

من را دکتر شوهرم معرفی کرد به دکتر زنان برا میکرو رفتم مطبش ازم سونو گرفت وگفت دوم پریود بیا تا سونو بگیرم وارد راشروع کنم.گفتم بخوام دیرتربیام چی گفت فرقی نداره  هروقت میخوای بیای دوم پریود بیا.داروهامم گفت حدود دوهفته طول میکشه وبعدش پانکچر

یا رب العالمین
من زنگ زدم به مطب دکترم به ماما گفتم ال دی مصرف کنم دوره بعد بیام برا میکرو اشکال نداره گفت نه بخور. ...

بله گلم اعتماد کن خاطرت جمع 

اگر با چند تا ویتامین همه چی اوکی میشد خیلی خوب بود

و مهم اینه که ما تو تغذیه خودمون از میوه و سبزیجات گرفته تا پروتیین ها و غلات همه رو به اندازه داشته باشیم همین، شاید چون ساده و پیش پا افتاده هست فکر کنی موثر نیست ولی در حقیقت تعادل تغذیه، پیاده روی و مصرف مایعات معجزه گر هستن

من وشوهرم هردو ویتامین دی مون کمه باید بخوریم.غیر از اینا چه ویتامینی بخوریم؟تو یه ماه اثرداره؟

همون ویتامین D کافیه عزیزم

خودت هم فولیک اسید بخور، 

برای آقایون با اسپرم ضعیف مصرف ویتامین سی 250 و ویتامین ای 100 به صورت روزانه توصیه میشه، ولمن هم اغلب خوب جواب میده گلم،

کلا مکمل روی آقایون خیلی جواب میده به دلیل مکانیسم ساخت اسپرم که تقریبا سه ماه طول میکشه 

ولی برای خانم ها چون تخمک هامون از دوران جنینی هست، مصرف مکمل خیلی تاثیر زیادی نداره

بله گلم اعتماد کن خاطرت جمع  اگر با چند تا ویتامین همه چی اوکی میشد خیلی خوب بود و مهم اینه ک ...

سیکل لانگ چجوری؟

من دکترم چیزی نگفتولی یه کابرامیگه ماه قبل پانکچر ال دی خورده  مصرف کرده از چهاردهم امپول زده  و ماه بعدش امپول ها وپانکچر شده.

برای چه کسایی لازمه؟

یا رب العالمین
سلام زینب جون خوبی من بهت گفته بودم التهاب رحم دکتر زرنانی تشخیص داده برام و گفته تمام ازمایشات ایمن ...

عزیزم اگر بیرون نری و مهمونی نری اصلا جای نگرانی نیست، دیگه قراره مامان بشی گلی 😍 😍 😍 😍 

هر وقت هم نوبت دکتر داری ماسک پزشکی سه لایه بپوشش(سوپاپ دار نه) و برو، از دیگران هم با فاصله بشین

چون کرونا درسته واکسنش داره میاد ولی حالا حالاها کنترلش طول میکشه

خدارو شکر خوبم.آره روزی دو تا استرادیول میخورم.ادونه دوفاستون و asa  تا 25 روز باید بخورم.

خداروشکر🌹🌹

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من که نتونستم شوهرما راضی کنم بریم تهران.انشاله شما نتیجه بگیری.

همچنین عزیززم👶👶 

انشالله هر دومون خیلی زود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سیکل لانگ چجوری؟ من دکترم چیزی نگفتولی یه کابرامیگه ماه قبل پانکچر ال دی خورده  مصرف کرده از چ ...

عزیزم دقیقا این که گفتی یک نوع سیکل لانگ هست که برای پانکچر رو شما توضیح دادی

اما اغلب برای افراد با ذخیره نرمال استفاده میشه و بهش سیکل آگونیست هم میگن

اما سیکل کوتاه پانکچر(آنتاگونیست) برای افراد با ذخیره بالا یا پایین استفاده میشه اغلب و طی 14 روز حدودا فرد به پانکچر میرسه و اگر شرایط خوب بود انتقال

حالا برای انتقال فریز هم سیکل کوتاه و بلند و نچرال داریم 

باز اگر سوالی هست بفرما

آنا جون هم تو 10 صفحه اول مفصل‌تر از من نوشته 

معمولا از روز سه تا 5 به من گفته بودن روز 5

وایییی من اگه این ماه عقب نیفته و از روز سوم شروع کنم پریودم میشه جمعه بعدش هم  تاسوعا وعاشورا که لابد مطب ها تعطیله.روز پنج باید بخورم درست بشه

یا رب العالمین