2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
منم میخوام خودم یه دوره ال دی بخورم بعد برم.ماما گفت اشکال نداره ولی قبلش هم دکتر حرفی درموردش نزد. ...

عجیبه یعنی مرکزتون یا دکترتون نوع سیکلتونو تعیین نکردن و نگفتن بهتون چه نوع سیکلم براتون مناسبه؟؟  اخه مثلا ذخیره من ۳ بود به من گفتن که سيكل لانگم و باید ال دی بخورم،،،  اگه ال دی بخورید اون ماه اصلا تخمک آزاد نمیشه و تخمدان اون ماه به اصطلاح به حالت یائسگی میره،،  من روز سوم پریودم سونو شدم و بهم گفتن روز پنجم پریودم ال دی شروع کنم، ۲۱ تا ال دی خوردم بعدش چهار روز بعد اتمام ال دی گفتن چه پریود شدید و چه نشدید بیا سونو رفتم سونو و از اون روز برام داروهای تحریک تخمدان شروع کردن که اولین پانکچر سینال و برای دومین پانکچر هم گونال دادن و فکر کنم بعد یک هفته دوباره سونو شدم و آمپول اچ ام جی هم اضافه شدش،  

فقط یه قضیه که یادم اومد و بنظرم از ماماتون بپرسید،  من از روز ۱۴ پریود اون دوره که ال دی استفاده میکردم هر صبح آمپول بوسرلین یا همون سوپرفکت هم شروع شدش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ...وسلام به تورک آنا امیدوارم که حالتون خوب باشه .الان دیگه خداروشکر نی نی هات برا خودشون خانمی شدن..اگه اشتباه نکنم دوتاشون دختر بودن...ببخشید که دیر دیر میام سر میزنم آخه نتیجه که نگرفتم دیگه حوصله ی زیادی ندارم ...اما بازم دلم هوای آی وی اف کرده .ولی یکی از دلایلی که جواب نمی گرفتم سردی رحمم بوده .میخوام از اونایی که اطلاعات دارن راهنمایی بگیرم چکار کنم رحمم گرم بشه.دکتر میگه به دلیل اینکه شوهرم اسپرم نداشته رحمم سرد شده وای وی اف جواب نمیده باید رحم گرم باشه .اصلا رحم من با اسپرم آشنایی نداره جنین  تحویل نمی گیره .چکار کنم؟؟لطفا راهنمایی

@shadennn   سلام عزیزم.شما هم بعد از خراش لکه بینی داشتی ؟ تا چند روز ادامه داشت؟

عزیزم انتقال دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم منم مثل شما دفع قبل جنین بلاست بود و هچینگ هم کردن ولی نشد. ولی من بعد انتقال به شدت رو تخت سر ...

شما فقط یک بار میکرو کردید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کار خوبی کردی عزیزم😍 الهی آمین منم مثه شما شاید اینبار بیام تهران مسیر منم چهار پنج ساعته

ان شالله بسلامتی هردوباهم بیایم اینجا خبر بارداری بدیم توکل علی الله🙏😍🥰👌🥰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

شما فقط یک بار میکرو کردید؟

اره گلم یبار میکرو کردم. ولی دفعه قبل اهدایی گرفتم بلاست 

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
بوسرلین میزدم البته سوزن سرنگ انسولین که برای بوسرلین بکار میره خیلی نازکه ولی من انوکسا ایرانی میزن ...

اره خدایی انوکساهاکلفتن،نمیدونم چرانازکترش نمیکنن،برای من میسوزوندهربارمیزدم تانیم ساعت فقط گریه میکردم،دوسه تامارکم عوض کرده بودم ولی همشون سوزش داشت،بعضی دوستان میگن نمیسوزونه من تعجب میکنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها سلام خوبین من بیمارستان ابن سینا میرم باید میکرو انجام بدم.ذخیره تخمدانم1.5 اما اصل مشکل از ه ...

من تا جایی ک میدونم و از بچه ها شنیدم دی اف ای و شکست دی ان ای رو با تغذیه کنترل میکنن. ممکنه این یک ماه نوشیدنی گازدار، فست فود، سس و... استفاده کرده باشه و به همین دلیل بیشتر شده. این طور نبوده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها خوبید یه سوال کسی هست ک دکترش بهش الان تو کرونا قرص پرندیزولون بده؟؟؟؟ اخه میگن ایمنی بد ...

یکی از داروهایی که اصلا برای درمان کرونا میدادن همین پردنیزولون بود عزیزم. نگران نباش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره گلم یبار میکرو کردم. ولی دفعه قبل اهدایی گرفتم بلاست 

مرکز برات هچینگ کردن یا بهشتی؟ 

جنین فریز بود؟یعنی ذوب ک کردن هچینگ کردن یا هچینگ شده فریز بود؟