2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ايشالله به سلامتي گلم منم دارو هام مثل شماست فقط به جاي دوفاستون ژل اپليكاتور پروژسترون استفاده ميكن ...

ممنون عزیزم ، انشالله مثبت میشین

من از روز 5 تا 11 خونریزی داشتم و امروزم گهگاهی حالت پریودی دارم . توکل به خدا

اخه میخوام ببینمش حتما والا هرچی هم به یکی‌ توضیح بدی بازم خود آدم فرق میکنه من بهش مسج دادم تو ای ...

اره خودت که حتما ببینش

منظورم این بود که کارات جلوتر بیافته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی برام سیکل لانگ انتخاب کردن و گفتن از یک ماه قبل ال دی بخورم بهشون گفتم نمیشه سیکلم شورت باشه چو ...

منم میخوام خودم یه دوره ال دی بخورم بعد برم.ماما گفت اشکال نداره ولی قبلش هم دکتر حرفی درموردش نزد.

یعنی با خورن ال دی اون ماه اصلا تخمک ازاد نمیشه؟

یا رب العالمین
وقتی برام سیکل لانگ انتخاب کردن و گفتن از یک ماه قبل ال دی بخورم بهشون گفتم نمیشه سیکلم شورت باشه چو ...

ال دی را ماه قبل پانکچر از چه روزی شروع کردین؟

غیر ازاون چی دکتر بهتون داد؟

یا رب العالمین
ان شاءالله مثبتی😍

عزیزم میشه بگی جواب آزمایشت چی شد😍

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
سلام عزیزم خدا رو شکر  خودتون هم خوبید؟  گلم من ژل رویال میخوردم و به همسرم هم میدادم ا ...

ممنون عزیزم اره گفته باید داروبگیری ببینیم بدنت چطور جواب میده.توکل بخدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ذخیرش چنده؟

فک کنم حدودای نیم بود 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم موفق شدم پیدات کنم، دلیلش رو تو خصوصی گفتم وگرنه قصد ناراحت کردن و جواب ندادن ندارم😉😉😉

سلام زینب جون خوبی من بهت گفته بودم التهاب رحم دکتر زرنانی تشخیص داده برام و گفته تمام ازمایشات ایمنی انعقادی کاریوتایپ سالمه برا دکترم نامه نوشته دیروز رفتم دکتر گفت نوشته باید ۵ هفته قرص پردنیزولون و اسپیرین استفاده کنم و قطع کنم بعد به محض بارداری دوباره شروع کنم، ولی تو کرونا از قرص پردنیزولون میترسم ک ایمنی بدنم بیاد پایین

ژل طبیعی عزیزم، از زمان شروع گونال اف ها

عزیزم ژل طبیعی رو از کجا باید تهیه کرد؟

سلام نفسی جون مممنوون خوبیم خداروشکر  خودت چکارا میکنی گل پسرت شیطون شده 😍😍😍😍 من واسه انت ...

ممنون.عزیزم.ماهم.خوبیم خداروشکر

اره حسابی وروجک شده😍 و منم صبح تاشب دنبالش میرم

انشاءالله قسمت همه منتظرا

ممنون گلم. لطف کردی حالا بهش میگم اینارو انشاءالله ک جواب بگیره.

قابلی نداره .باید بگم اگه داره بیاره برام یا بکم از کسی که میشناسه زنبور داره بگیره از مغازه هو فکر ...

آقاي عسل داره درجه يكه سرچ كني مياد اما دكتر من گفت حتما كپسولشو بگير منم ترسيدم از از اون استفاده كنم روزي يه دونه كپسول مي خورم

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم