2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ۹هفته دگه اوجش هستش این هفته یه خورده سخته بعد آروم آروم خوب میشی لواشک بخور من با لواشک حالم خ ...

یا قمر بنی هاشم 😑😑😑تازه به اوج رسیدم 😕😕

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله عزيزم ، ريسك سندروم داون رو بالا زده برام البته براي ٢ تا بچه ديگه من هم بالا بود ، حالا وقت دكت ...

عزیزم.انشاءالله که مشکلی نیست نگران نباش خودت تجربشو داری که ..ریسک رو بخاطر فاکتور سن.میزنن وگرنه نی نی صحیح وسالمه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره حتما برو نیلو منم بارداری قبلی رفتم اونجا ۱۰ روز نشد جوابش اومد  انشاالله که همه چی عالیه ...

سلام.عزیزم خوبی نی نی خوبه؟

یادمه گفته بودی رویال ژل میخوردی برا قبل انتقال بود یا تخمک کشی؟

راستش خواهرشوهرم میخاد میکرو انجام.بده برابچه دوم 38سالشه ذخیرش خیلی پایینه دکتر گفته اصلا امیدی ب تخمک.گرفتن ازت نیست .ولی خب میخاد شانسشو امتحان کنه..میخاد بدونه دارو تقویتی چیزی میتونه تو این یکی دوماه مصرف کنه ک مفیدباشه براتخمک؟

من دیکه مدتها از درمان گذشته همه چی یادم.رفته فقط ژل رویال توذهنم بود

زینب جان ممنون.میشم.تو هم.راهنمایی کنی

@زینبی_بابا    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانمها تو رو خدا جواب سوال منو بدید.....قبلا اینجا سوال میکردم جواب میدادن الان چند بار سوال های مخت ...

اصلاً مهم نیست. استرس نداشته باش که اون خودش بدتره. این تیر کشیدنها و دردها هم توی دوران انتقال طبیعیه بیشترش بخاطر داروهاس. انشاالله که بارداری.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم چرا استرس گرفتی شما چندم میای ؟ اگه از همه بخواد یه روز قبل این که بری پیش دکتر میتونی  ع ...

والا چون وقتم محدوده میترسم وقت کم بیارم

من آخر مرداد میام ۲ شهریور هم با نصر وقت دارم

ولی روز ۸-۱۲ پریودم نیست

نمیخوام هم یه پریودی وایسم چون زمان رو از دست میدم

فدات شم مرسی

فقط بگید شما کجا نوبت گرفتید من خودم زنگ‌ میزنم نوبت میگیرم

من یه پیشنهاد به شما دارم از یه خواهری دوستی کمک بگیر  شرایطت رو توضیح بده مدارکت رو بفرست ق ...

اخه میخوام ببینمش حتما

والا هرچی هم به یکی‌ توضیح بدی بازم خود آدم فرق میکنه

من بهش مسج دادم تو اینستا گفتم میخوام اولین سیکل پریودم‌شروا کنم گفت میشه مشکلی نیست

حالا شاید بگم از امریکا اومدم کارم رو زودتر راه بندازه🙁

دوستان كسايي كه تو مرحله انتقال هستند چه داروهايي دارن استفاده ميكنن

عزیزم من روز 13 انتقالم و از روز اول هر 8 ساعت استرادیول و دوفاستون می خورم . روزی 1 عدد اسیدفولیک و آسپرین و  آمپول دور ناف و یک روز در میون شیاف .

اخه میخوام ببینمش حتما والا هرچی هم به یکی‌ توضیح بدی بازم خود آدم فرق میکنه من بهش مسج دادم تو ای ...

اگه تو اینستا جواب میده بگین از آمریکا اومدین و وقتتون کم هست . سوالاتون رو اونجا بپرسین