2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
دوستان من ال دی پریشب تموم شد چراپری نمیشم؟چندروزطول میکشه؟

من هروقت میخورم ۵روز بعدش پری میشم

چرا ال دی مصرف کردی؟منم بخوام یه دوره بخورم دفعه بعد زودتر پریرشم اشکال داره؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هروقت میخورم ۵روز بعدش پری میشم چرا ال دی مصرف کردی؟منم بخوام یه دوره بخورم دفعه بعد زودتر پریرش ...

نمیدونم من توعمرم نخورده بودم قبل پانکچرداد الان تموم شده پری نمیشم

گفته بودبرااین میدم تخمک هات یکدست بشه

خدایابه امیدخودت🌺
به بروشور توجه نکن‌اون‌فقط یه راه رو‌نوشته آمپول زیر جلدی رو تو شکم و بازو‌ و‌رون میتونی بزنی  ...

مچکرم از راهنماییت، راستش منم دو انتقال قبلیم زدم ولی این سری شک کردم گفتم بپرسم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان عزیز. ببخشید میشه هر کی دید سوالمو جواب بده.استرس دارم من چارشنبه ۸ ام تخمک کشی دارم.ا ...

عزیزم منم رویان می رفتم دوباری که پانکچر کردم اصلا اچ ام جی ندادن یه آمپول دیگه بود که سرنگشم آماده بود و باید دور ناف تزریق میکردم فکر کنم همین دیفرلین بود اگه اشتباه نکنم ، اینم همون کار آزادسازی رو انجام میده فقط راس ساعتی که گفتن تزریق کنید، موفق باشید

ببخشید منم جواب میدم ، منم از دکترم پرسیدم گفت میتونی هم به بازو بزنی هم ران پا ، ولی من تا الان فقط ...

قربونت

اتفاقا ران هم کبود نمیشه هم دردش کمتره، من پوست شکمم اینقدر آمپول زدم انگار کلفت شده خیلی دردم میگیره بازومم خیلی کبود میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان من ال دی پریشب تموم شد چراپری نمیشم؟چندروزطول میکشه؟

عجله داریا ساراجون، من 4 یا 5 روز بعدش میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت اتفاقا ران هم کبود نمیشه هم دردش کمتره، من پوست شکمم اینقدر آمپول زدم انگار کلفت شده خیلی در ...

منم شکمم همش کبوده آخه چندماهی هست تزریق میکنم و یه جاهایی از شکمم به حالت گردی سفت شده ولی خب نمیدونم چرا فکر میکنم رون پا پوستش کلفتره و موقع فرو کردن سوزن دردش بیشتره ، آخه الان هم موقع فرو کردن سوزن دور ناف دردم میگیره دیگه آستانه دردم داره میاد پایین از بس آنوکسا تزریق کردم