2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045608 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من پریودام معمولا ۳۰ تا ۳۱ روزه اس ،این ماه بخاطر تقویت تخمک و امادگی واسه شروع سیکل میکرو از روز دهم پریودی قرص اووبوست و کیوتن و رویال ژل و خلاصه کلی مکمل خوردم.حالا همین ماه بر عکس همیشه تا روز ۲۲ پریودی ترشحات تخمک گذاری داشتم ک بی سابقه بوده امروزم باید پریود میشدم ک نشدم .حالا ب نظرتون اگر باردار باشم با توجه ب اینک تا ۲۲ تخمک گذاری بوده من بازم باید سر تاریخ پریود بشم ؟؟یا باید حساب کنم ۱۴ روز از اخرین روز تخمک بگذره .الان بی بی بزنم نشون میده؟؟

سلام خانوما من پریودام معمولا ۳۰ تا ۳۱ روزه اس ،این ماه بخاطر تقویت تخمک و امادگی واسه شروع سیکل میک ...

بعید نیست باردار باشید

بیبی چک‌ ممکنه نشون بده الان

بستگی به بدن داره

من همیشه ده روز قبل از پریودم بیبی چکم مثبت میشه

بزن‌روی رون پات

عزیزم من انوکسا رو روی ران پام میزنم بعد از دکترم پرسیدم گفتم ایرادی نداره گفت بروشورشو نگاه کن که اینم فقط شکمو نوشته

شما نمیدونی میشه یا نه؟ روی بازوم خیلی کبود میشه روی شکمم همینطور ولی ران نه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببخشید من الان رفتم دیدم ۳۰۰ واحدی بود ....نصف میکردم ۱۵۰ واحد صبح ۱۵۰ واحدم بعدازظهر میزدم ۷تازدم&n ...

عه چه جالب ! من فکر میکردم دکترا اینجا دارو کم میدن! ولی الان‌دیدم نه انگار خیلی هم کم نمیدن

برای من دفعه اول با ۲۲۰ شروع کرد، وسطش تبدیلش کرد به ۳۰۰ 

دفعه دوم با ۳۰۰ شروع کرد ، وسطاش زیادش کرد رسوند به ۳۲۵

الان گفته برای سیکل بعدیم کلا با ۴۵۰ شروع میکنه

۱۲ روز، هر روز  باید بزنم 

کلا این فقط یکی از داروهامه چند جور داروی دیگه هم دارم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بعید نیست باردار باشید بیبی چک‌ ممکنه نشون بده الان بستگی به بدن داره من همیشه ده روز قبل از پریو ...

ب نظرت اینک اینبار تخمک گذاری اینقد طولانی شده تاریخ پریودی رو تغییر میده؟؟اخه اگ من ۲۲پریودی روز اخر تخمک گذاریم باشه هنوز دو هفته نگذشته ک بخواد بی بی نشون بده از طرفی ام امروز موعدمه و باید میشدم حتی ی درد خفیفم ندارم ک بگم امروز میشم

عزیزم من انوکسا رو روی ران پام میزنم بعد از دکترم پرسیدم گفتم ایرادی نداره گفت بروشورشو نگاه کن که ا ...

به بروشور توجه نکن‌اون‌فقط یه راه رو‌نوشته آمپول زیر جلدی رو تو شکم و بازو‌ و‌رون میتونی بزنی 

من زیاد زدم بزن نگران نباش روی رون‌دردشم کمتره

به بروشور توجه نکن‌اون‌فقط یه راه رو‌نوشته آمپول زیر جلدی رو تو شکم و بازو‌ و‌رون میتونی بزنی  ...

سلام ، ببخشید روی ران پا دردش بیشتر نیست ؟ همش فکر میکنم چون پوست رون پا ضخیم تر از پوست شکمه احتمالاً دردش بیشتره برای همین جرات نکردم تا حالا به رون پا بزنم ،، بعد یه سوال دیگه قسمت روی رون پا تزریق میکنید یا قسمت داخلی رون پا ؟؟

عزیزم من انوکسا رو روی ران پام میزنم بعد از دکترم پرسیدم گفتم ایرادی نداره گفت بروشورشو نگاه کن که ا ...

ببخشید منم جواب میدم ، منم از دکترم پرسیدم گفت میتونی هم به بازو بزنی هم ران پا ، ولی من تا الان فقط به دور ناف زدم میترسم بازو و ران پا دردش بیشتر باشه