2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست
سلام دوستان عزیز. ببخشید میشه هر کی دید سوالمو جواب بده.استرس دارم من چارشنبه ۸ ام تخمک کشی دارم.ا ...

سلام.

نه، درسته. روز قبل از پانکچر دیگه آمپول ندارین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عکس رنگی  رحم شما گرفتی؟ مرکزی که میخوام برم بی حسی اینا نداره میدونی دارو چی بخورم که در ...

من چندسال پيش گرفتم دقيق يادم نيست ولي فك كنم  قبلش يه مسكن خوردم يه شياف هم زدم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام. نه، درسته. روز قبل از پانکچر دیگه آمپول ندارین.

ممنون گلم .فقط اصلا hcg نداده بهم.آخه من هر چ تایپک ها رو میخونم میگن دوشب قبل hcgزدیم،یعنی بجای hcgدیفرلین داده؟آخه کارآیی شون ک مثل هم نیست،

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
ممنون گلم .فقط اصلا hcg نداده بهم.آخه من هر چ تایپک ها رو میخونم میگن دوشب قبل hcgزدیم،یعنی بجای hcg ...

به هرکس طبق شرایط خودش دارو میدن.

ولی من در مورد دیفرلین نمیدونم. خودم ۲ بار پانکچر شدم هربار داروی متفاوت داشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خصوصی شنیدم جنین شناسش خوبه ولی دولتی را نمیدونم کیه.کاربر ارزو که خونریزی داشت ومثبت شد همون دولتی ...

سلام ،منم نشستم ببینم شما چ تصمیمی میگیرین از تجربه تون استفاده کنم   

سلام ،منم نشستم ببینم شما چ تصمیمی میگیرین از تجربه تون استفاده کنم    

من احتمالا این ماه نرم.ازمایشاتم را امروز دادم.دکترگفت میخوای میخوای بیای ازمایش بده وبیا نمیدونم برا یوی دوماه دیکه قبل کنه یانه

یا رب العالمین
سلام دوستان عزیز. ببخشید میشه هر کی دید سوالمو جواب بده.استرس دارم من چارشنبه ۸ ام تخمک کشی دارم.ا ...

عزیزم منم دوبار پانکچر شدم اصلا hcg نداشتم یه بار دکاپپتیل داشتم یه بارشم یه چیز دیگه بود یادم رفته اسمش😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...