2777
2789

کسی مثل من هست ؟ 

من اگر روی ارتفاع بایستم یا راه برم خیلی حالم بد میشه ناخودآگاه سرگیجه شدید و حس سقوط و حالت تهوع گاهی 

فکر کنید  یه بار دلمو زدم دریا از روی پل عابر هوایی داشتم رد میشدم چند قدم که رفتم حالم خیلی بد شد به غلط کردن افتادم التماس مردم کردم دستمو بگیرید !

حتی از راه های باریک مرتفع مثلا بالا رفتن از پله یا طبقات دوم چندم پاساژها 😭😭😭😭

چرا من اینطوری ام ولی بچه بودم از ارتفاع نمی‌ترسیدم طوریکه از در حیاط بالا میرفتم !!!

کاربری دست دو نفره

بهتون حق میدم.شایدبرای بقیه ترسهایی خنده دار باشه،اما این ترسها وجود داره و گاهی زندگی رو مختل میکنه.من فوبیای تب دارم.تب بچه.به شدت باتب بچه هام بهم میریزم وتنهاترسی که نتونستم کنترل کنم

خدایا بی نهایت شکرت
بهتون حق میدم.شایدبرای بقیه ترسهایی خنده دار باشه،اما این ترسها وجود داره و گاهی زندگی رو مختل میکنه ...

حتما درمان داره ولی از دارو خوشم نمیاد 

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا مثل خودت بودم شدیدا 🤦‍♀️ ده جلسه رفتم یوگا بهتر شدم. حتما پیشنهاد میکنم بهت ./

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

چه از خود راضی هستی 

با افتخار منم معنی کلمه ی مخبر نمی‌دونستم الان فهمیدم 

خب خیلی چیزها رو ما میتونیم که حتما شما نمیدونی اینهمه غرور نداره ، ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه عزیز

.

.

.

خانم از خود ناراضی بی ریای ،خاکی و مردمی 

اول اینکه من با شما صحبت نکردم 

دوم اینکه اگر در حد ابتدایی سواد داشته باشید هم میفهمید معنی این کلمه چی هست؟

کلمه خبر داخلش 

م اولش اومده 

.

من کجا مغرورانه صحبت کردم ؟

سوال پرسیدم ازش 

شما چرا به درجه جوش می‌رسید عزیز جان؟