2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
خانوما منم چندروز دیگ میرم تو سیکل پانکچر ذخیره ام ۶ یا ۹ بود دقیقا یادم نیس ولی با سینال فقط ۵ تا ت ...

عزیزم مرکزت رو عوض کن از اول داری پول میدی 

کجا رفتی؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

@زینبی_بابا  
عزیزم ببخشید مزاحمت  میشم قرص اوابوست باعث کیست میشه؟ 

من قبلا که طبیعی باردار شدم با ذخیره ۵ یه دوره قرص کلومفین اینا که خوردم کیست گرفتم ممکن تو مراحل پانکچر هم هایپر بشم هم کیست بگیرم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید اول صبحی این عکسو گذاشتم ،دوستم سزارین کرده یه قسمت بخیه اش کبود شده و خونمردگی داره ،خطرناکه؟ بازم شرمنده بابت عکس

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
قربونت که آرومم کردی عزیزم من چون همسرم زیاد موافق نبود الانم کمک حالم نیست استراحت نسبی دارم امروز ...

فدات💓 

کارای خونه رو به آرومی انجام بده چون استراحت زیادی هم  خوب نیست فقط چیزای سنگین بلند نکن  دو لاراست هم نشو با همسرت صحبت کن واسش توضیح بده که بزار غربالگیری اول رو بریم همه چی که خوب بود ایشالا بعد به خانواده ها بگیم 

زنگ زدی مرکز ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من قبلا که طبیعی باردار شدم یه دوره کلوموفین اینا خوردم که کیست گرفتم یه ماه  من با دارو ...

عزیزم احتمال داره هر کسی کیست در بیاره  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما منم چندروز دیگ میرم تو سیکل پانکچر ذخیره ام ۶ یا ۹ بود دقیقا یادم نیس ولی با سینال فقط ۵ تا ت ...

عزیزم داروی گیاهی رو با شیمایی نباید استفاده کنی 

تاخیر پریودت هم اگه خیلی طولانی شده یه سونو بده که ببینیم علتش چیه 

نظر منو بخوای تخمک اهدایی بگیر،بیخود وقت تلف نکن،من تو این چند وقت که مریض نصرم،یه خانمی بود اونم مث ...

ممنون عزيزم از پاسختون

من تحت نظره دكتر پاكروش هستم.ايشون نظرشون فعلا بر اين كار هست و دكتر هم گفتن كه ريسك داره و شانس هم پايين هستش ولي باز نظرشون رو تخمك خودم هست.حالا مي خوام مشاوره ژنتيك انجام بدم و نظره دكتر ژنتيك رو هم بدونم.از طرفي همسرم با تخمك اهدايي موافقت نمي كنه.خيلي ناراحتم ولي چاره اي فعلا ندارم و توكلم به خداست

مرسی گلم شرمنده عزیزم من درست روزی کع قرار بود پریود بشم یه سونو دادم که توش نوشته بود فولیکول به ان ...

خواهش می کنم گلم، نه عزیزم متاسفانه اطلاعی ندارم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها ببخشید اول صبحی این عکسو گذاشتم ،دوستم سزارین کرده یه قسمت بخیه اش کبود شده و خونمردگی داره ، ...

حتما بره دکتر احتمال عفونت هست 

فدات💓  کارای خونه رو به آرومی انجام بده چون استراحت زیادی هم  خوب نیست فقط چیزای سن ...

زنده باشی عزیزم

بله زنگ زدم گفتن آسپرین رو نخور اگه خونریزی ادامه داشت یه شیاف هم ظهر استفاده کن.

الان که دیگه لک ندیدم یعنی آسپرین رو قطع کنم شبا انوکسپارین میزنم

خاتمه گفت بی بی چک ارزش نداره چون دارید هورمون مصرف میکنید مثبت کاذب هست

خدایا شکرت