2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
كل هزينه ميكرو يا هزينه pgd رو فرمودين؟

نظر منو بخوای تخمک اهدایی بگیر،بیخود وقت تلف نکن،من تو این چند وقت که مریض نصرم،یه خانمی بود اونم مثل شما خودش مشکل کروموزومی داشت،شوهرش سالم

بعد اتفاقا نصر از اول بهش گفت وقت تلف نکن اهدایی بگیر،اون گفت نه حتما دوست دارم با تخمک خودمو فلان و ...

اقا این بشر پانکچر میکنه کلا ۲۰ جنین، دفعه اول دو نی هر نی ۵تا،کلا ۱۰ جنین باز کردن،۲تا سالم انتقال دادن منفی

دفعه ی دوم دو نی باقی مونده رو باز کردن همه مشکل دار، بنده خدا گفت اماده ی انتقال بودم و صبح روز انتقال جواب pgdرو بهش دادن،اون همه استرادیول و پروژسترون گرفته بود که انتقال دوم رو بده،در نهایت فقط ۱۱ملیون کارت کشید و دست خالی برگشت خونه

الان به حرف نصر رسیده و تخک اهدایی گرفته

خواهش 
عزیزم ،امضات رو خوندم ،انشالله که اینبار حتما نتیجه میگیری  🙏هر سه پانکچرت ابن سینا بودی ؟

ممنون عزیرم نه اولی رو بیمارستان عرفان بودم دوتای دیگه روشهر خودمون بودم ،گفتم دیگه بار آخری ابن سینا برم خدا خواست الهی شکر نخواستم بازم الهی شکر🙏😁😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل ما هم هست. جنینا رو چند روزه انتقال میدادی؟  تعداد تخمک و جنینی که هربار داشتی، یادته؟

سه روزه انتقال میدادم،بار اول تخمک خودم پوچ بود بار دوم ۱۳ تا تخمک ۱۰ جنین ،بار سوم ۹تخمک و۷جنین ،بار سوم فریز انتقال دادم سه تاشون  از فریز برنگشتن فنا رفتن آخیش😁🤭🤭

سلام دوستای عزیز من امروز روز هشتم انتقالم بود بی بی زدم حاله انداخت صبح ولی الان لک قهوه ای دیدم ب ...

انشالله لانه گزینی هروز بیبی چکت پررنگتر 🙏🙏🙏

مرسی کلمن خریدم  فقط داروهامو رفتم همونجا مام نداشت رفتم جای دیگه بهم گفتن داروهات آزاد حساب م ...

خب‌خداروشکر

مواظب‌باش‌داروی‌تقلبی‌بهت‌ندن

من‌‌تهران‌نیستم‌‌عزیزم

نمیدونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستایی که منفی شدید چندروز بعد پریود شدید؟ من هنوز نشدم 

من‌‌فکرکنم‌۶روزکشید‌تابشم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیرم نه اولی رو بیمارستان عرفان بودم دوتای دیگه روشهر خودمون بودم ،گفتم دیگه بار آخری ابن سین ...

انشالله که اینبار خدا میخواد 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...