2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا امروز دادم صفر بود . به قدری حالم بده دارم میسوزم .حسم مثل وقتی هست که مادربزرگم فوت شده بود حتی ...

الهه جون درکت میکنم.خدا به دلت آرامش بده ...نمیتونم بگم ناراحت نباش چون خودم بعد از گذشت چندروز هنوز باش کنار نیومدم...ولی چاره ایی جز ادامه نداریم.پس دوباره باید سعی خودمون رو بکنیم.

الانم نگاه کردم تو سایت دارویاب داشت داروخانه دکتر صنیعی ۵۴۷۹۰۰ تومن منم از همین جا سفارش دادم فکر ک ...

اره این داروخانه دکتر صنیعی همه ی داروهارو داره فقط به تاریخ انقصاش باید توجه کنیم 

همسرم مورفو۳ تحرک۴۰ بود آزمایشش خوب نبود  ولی بدم نبود البته دکتر نصر بهم گفت با این ذخیره آی ...

خب نصرکه شماروناامیدکرده ولی بعدابراتون جنین تشکیل شده پس دکترخودتون خوب هست

خدایابه امیدخودت🌺
فدای توگلم.من ک امیدی ندارم چون دردداشتم بعدشم خونریزی.ولی شوهرم خیلی امیدواره.امیدوارم خداب دلش نگا ...

آرزو جون با تمام وجود از خدا میخوام که دلتون رو شاد کنه...دلم روشنه که همه چی خوب پیش میره..فقط توروخدا استرس نداشته باش و همه چی رو به خدا بسپار .به یادتم عزیزم.خبرای خوبت رو به منم بگو و تگم کن.

من قبل پانکچرم تو بیمارستان بهمن رفتم پیش ایشون که نظرشون این بود با این ذخیره نمیشه آی وی اف عکس رن ...

فقط موندم یه دکتربهت گفته تخمک اهدایی ولی یه دکتر تونسته پانکچرکنه و۹تا تخمک داشتی 

چندتاجنین برات تشکیل شد؟

خدایابه امیدخودت🌺
برنجک میشه یکم راجع به pgd توضیح بدی؟چه کسایی pgd میکنن؟ واینکه شما زمینه بیماری های ژنتیک داشتین که ...

سلام عزیزم خوبی؟ شما می خواستی بی بی بزنی؟ زدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آرزو جون با تمام وجود از خدا میخوام که دلتون رو شاد کنه...دلم روشنه که همه چی خوب پیش میره..فقط تورو ...

ممنون دوست مهربونم.خیلی ممنون انشالله ک همینطورباشه.باشه عزیزم سعی میکنم استرس نداشته باشم.حتماخبرت میکنم 😘.انشالله دل توهم شادشه گلم وی نی نی خوشمل ب دنیابیاری😙

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

سلام دوستان گلم امیدوارم که دل همه خوش و شاد باشه 

من امروز انتقال داشتم 

محتاجم به دعاهاتون

بار پنجمم هست 

التماس دعا 

🙏🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
زینبی جون رفتم سنو امروز روز۱۳شده بود۶.استرادیول ۴کردن بعلاوه دوفاستون.ویه قرص فک کنم برا عفونته.برا ...

آره عزیزم نگران نباش من سری قبل با ضخامت ۷ توی سونو سه روز قبل انتقال دادم و مثبت شد