2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شماحتما ذخیرت بالابوده هایپرشدین من فکرنکنم هایپربشم من نمیخوام کسی بفهمه ای وی افم  بستری ن ...

سلام دوستم

چه جالب منم فردیسم و ۳۶ سالمه و ذخیرم 0/6 بود بیمارستان بهمن دکتر عابدی.

کدوم آزمایشگاه آز ذخیره دادید؟

نگران نباش من ۹ تا تخمک داشتم هفتا جنین شد دوتا A پنج تا AB .

الانم سه تا انتقال دادم روز هفتم هستم ان شاءالله ببینیم خدا چه تقدیری برامون در نظر گرفته.

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستم چه جالب منم فردیسم و ۳۶ سالمه و ذخیرم 0/6 بود بیمارستان بهمن دکتر عابدی. کدوم آزمایشگاه ...

وای راست میگی گلم 

امیدوارشدم 

من ازمایشگاه ناباروری رویش کرج آز دادم

اما فکرکنم بایدروز دوم پری میرفتم نمیدونستم روز۱۵ پری رفتم اگه دکترم بگه مجدد تکرامیکنم ازمایشمو 

انشاله که شمامثبت میشی عزیزم

وبه فردیسیا اضافه میشه🙏🌹😊

خدایابه امیدخودت🌺
انشاله دیگه پیش نیادبراتون  من بااین ذخیره ببینم اصلا تخمکی دارم‌یانه😂😂😂 البته اشتباهی روز ...

انشاءالله که تخمکای عالی و جنینای ناز و تپلی برات تشکیل شه، انتقال بدیشون و باردار شی و نی نی یا نی نیای سالم و گوگولی نصیبت شه عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستم چه جالب منم فردیسم و ۳۶ سالمه و ذخیرم 0/6 بود بیمارستان بهمن دکتر عابدی. کدوم آزمایشگاه ...

همسرتون مشکل نداشت؟

تعیین جنسیت نکردین؟

بچه اوله؟

خدایابه امیدخودت🌺
انشاله دیگه پیش نیادبراتون  من بااین ذخیره ببینم اصلا تخمکی دارم‌یانه😂😂😂 البته اشتباهی روز ...

آزمایش amh نیازی نیست که روز دوم پریودی باشه منم فکر کنم بیستم سیکلم بود دادم fsh باید روز دوم یا سوم باشه.البته من تو خود بیمارستان بهمن آزمایش دادم.

خدایا شکرت
انشاءالله که تخمکای عالی و جنینای ناز و تپلی برات تشکیل شه، انتقال بدیشون و باردار شی و نی نی یا نی ...

ممنون ازدعای قشنگت عزیزم

همچنین برای شما🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
@تورک_آنا   @زینبی_بابا     سلام  ببخشید من لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی ...

سلام عزیزم 

خدا رو شکر که مشکل بر طرف شد

منم آندومتریوز گرید 3 داشتم ولی دکتر مشایخی اعتقاد داشت نباید عمل کنم و حتما با کیش شما تفاوت داشتم عزیزم چون بعد از حاملگی موقع زایمان دکتر اشرفی گفت هیچ کیست آندومتریوما و چسبندگی آندومتریوزی ندیده و همه برطرف شده بودن، در واقع برای من بارداری درمان شد

اما شما که عمل لازم داشتی بهترین کار انتقال سریع هست و مشابه کیس آنا جون هستی

حتما ورزش پیاده روی رد مد نظر داشته باش، مصرف زیاد مایعات و رژیم غذایی مقوی که تمام گروه های مواد غذایی رو داشته باشه انجام بده

شیرینی جات مصنوعی رو تا حد صفر برسون چون برای اندو هم خوب نیستن

احتمالا بهت دیفرلین بدن تو سیکل انتقال، حالا یا یک دوره یا دو دوره

ضمنا احتمال بارداری طبیعی هم هست، یکی از دوستان بعد از لاپرا، حدودا دو ماه بعد طبیعی باردار شد(پرپر جون) 

آزمایش amh نیازی نیست که روز دوم پریودی باشه منم فکر کنم بیستم سیکلم بود دادم fsh باید روز دوم یا سو ...

اوکی

ممنون عزیزم

ازمایش بتادادی تگم کن

انشاله که مثبتی🌹🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
نه  همسرم حساسه رفتم پیش قوامی  اما دلم پیش نصرهست

چرا وقتی دلت پیش نصر هست با نصر پیش نمیری 

اینجوری آرامش بیشتری داری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چون اقاست همسرم قبول نمیکنه😭

خب پس دیگه از فکر نصر بیا بیرون 

تا استرس نداشته باشی موقع پانکجر و انتقال 

و به دکترت اعتماد کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
همسرتون مشکل نداشت؟ تعیین جنسیت نکردین؟ بچه اوله؟

همسرم مورفو۳

تحرک۴۰ بود آزمایشش خوب نبود  ولی بدم نبود البته دکتر نصر بهم گفت با این ذخیره آی وی اف نتیجه نمیده اهدایی باید بگیری دی ماه بود گفت شش ماه طبیعی اقدام کن با لتروزول بعد بیا که من ۸بهمن رفتم پانکچر شدم خوردم به کرونا و انتقال کنسل شد یعنی علنا شش ماه طبیعی اقدام کردم ۲۶ تیر رفتم انتقال دادم.

به قول دوستمون همه تعریف دکتر نصر میکنن ولی کسی نیومده بگه مثبت شده از این همه تعریف منم دلم اینکه کاش پیش ایشون میرفتم .

الان یکی از دوستان دیدم نوشته با اینکه پیش دکتر نصر میرن چند بار منفی شدن حالا ان شاءالله که هم ایشون هم  لی لا جون مثبت بشن دل ما هم شاد بشه از خوشحالیشون.

خدایا شکرت